2 december 2018

Weekly vlog: kerstevents!

Weekly vlog

Inmiddels zijn we december, feestmaand - én mijn verjaardagsmaand! - bij uitstek. De eerste beauty events in kerstsfeer steken dan ook de kop op, zalig. Ook shoppen gebeurt al in kerstsfeer, al moeten we de regen er jammer genoeg bijnemen.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Oei, de buikgriep al in het land :( Fijn dat je eindelijk je auto hebt. Veel rijplezier! Maar toch voorzichtig op de weg eh … zeker nu! Ik had gehoopt ook je auto (buitenkant) eens te zien ;) Heb je voor jezelf van Lush niets meegebracht? Je nichtjes zullen hiermee wel blij zijn ;) Hopelijk hebben ze dit niet gezien :D Had je nu een extra korting op het IP Event ontvangen? Alleen maar sloefkes en verder niets :) Eigenlijk zou je denken dat er minder volk zou zijn met zulk slecht weer … Hopelijk hebben jullie toch ervan genoten ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is de buikgriep alweer gepasseerd! :D
   Wel, ik weet niet of ik een soort van car review moet doen, is dat raar? :D
   Nee, voor mezelf niets gekocht bij Lush, braaf geweest! Misschien dat ik de sale bij Lush UK afwacht :D
   Awel, we hadden een bandje voor 20% extra korting, maar de meeste winkels deden sowieso korting op een deel van het assortiment. Dus heel veel verschil heeft dat bandje niet gemaakt, haha! Maar wel plezant om eens mee te maken, hotdog en een bakje chocomousse gekregen, dat was ook fijn :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig