6 december 2018

What's in my trash: opgemaakt november 2018

Opgemaakt

Welkom in december! Net als vorig jaar zal ik proberen om tijdens mijn versie van Vlogmas meer video's online te zetten, dus als je suggesties of verzoekjes hebt, mag je me dat zeker laten weten. Vandaag toon ik mijn empties van november!


Weleda Regenererende Bodylotion met granaatappel
Laura Mercier Ambre Vanillé body butter
Estée Lauder Bronze Goddess exfoliating cleanser
Eucerin Urea Repair Plus voetencrème
Barnängen Sauna Relax douche- en badgel
Estée Lauder Enlighten crème
Oskia Renaissance Mask
Nivea Verzorgende Oogmake-upremover
Sephora tissue maskers
Sephora Triple Action Hydrating Water (staaltje)
Sephora Charcoal Exfoliating Wipes (staaltje)
Chanel Le Lift oogcrème (staaltje)
Oral-B Complete tandpasta
Clinique Pep-Start Cleanser

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Wauw...
  Prachtige beautyproducten had je opgemaakt 👌

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh altijd weer heerlijk als je weer het een en ander kan weggooien he, vooral wij bloggers want onze kast is net een drogisterij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je een soort van Vlogmas gaat doen. Ik ga eens nadenken of ik een suggestie of verzoekje heb ivm een filmpje.

  Ik wens je een fijne feestmaand toe, Stamatia. Alvast een hele fijne verjaardag :D

  Daag <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Suggesties zijn altijd welkom! Jij ook alvast fijne feesten!

   Verwijderen
 4. Alvast een hele fijne verjaardag meid! Ik zal ook eens nadenken over suggesties voor je vlogmas. Toch blijf ik de opgemaakte producten altijd fijn om naar te kijken. De oogcrème Le Lift van Chanel wil ik zeker eens proberen ;) Weer veel opgedaan zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Suggesties zijn altijd welkom, de opgemaakte producten worden sowieso ook gefilmd. Ja, die oogcrème staat nu ook op mijn wishlist, haha, het nadeel van zulke staaltjes :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig