25 maart 2019

Max Factor Miracle Prep

Max Factor Miracle Prep

Als je hier vaker langskomt, weet je dat ik niet vies ben van een primertje hier en daar. Het maakt naar mijn aanvoelen een significant verschil bij zowel het aanbrengen als de houdbaarheid van mijn mijn make-up.

Op zich is een goed gehydrateerde huid de beste start, maar ik prep mijn huid graag een beetje extra, zo vlak voor de make-up. Is het een must voor iedereen? Nee, absoluut niet. Maar persoonlijk zie ik wél de meerwaarde - net omdat ik in the end altijd voor de beste houdbaarheid ga.

Ik gebruikte de Max Factor Miracle Prep producten al eens in deze vlog en verklapte toen al dat ik aangenaam verrast was door de kwaliteit van deze primers. Ik heb het gevoel dat Max Factor de meer high end en professionele formules weet te vertalen naar bereikbare en betaalbare drogisterijbeauty - kudos!

Max Factor Miracle Prep

De Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer is een zachte, olievrije formule die de huid perfectioneert vlak voor het aanbrengen van de make-up: glycerine, panthenol en vitamines E, B3 en B5 hydrateren de huid en luchtige elastomeren helpen de primer over de huid te glijden en alles te egaliseren.

De formule is een luchtige, lichte fluide die superzacht aanvoelt op de huid en een mooi, egaliserend effect heeft zonder het gevoel van een dikke siliconenprimer met zich mee te zeulen. Ik vind het een hele fijne basis om onder mijn meer matte en dekkende foundations te gebruiken, omdat het de daaropvolgende texturen beter helpt verspreiden en blenden.

De Max Factor Miracle Prep Colour-Correcting + Cooling Primer is iets dikker van textuur dan z'n Illuminating + Hydrating broertje. De groene crème is er in eerste instantie op gericht om roodheden in je gezicht te neutraliseren en de huid te kalmeren. Hiertoe bevat het anti-oxidanten, vitamines en hyaluronzuur en voelt het effectief verkoelend aan als je hem aanbrengt. Ook deze primer heeft een egaliserend, doch ietwat matterend effect en helpt daardoor nog een handje bij de houdbaarheid van je foundation.

Beide primers zitten in een zeer handige en hygiënische pompflacon, waarmee je goed kan doseren. Een pompje is in principe voldoende om de primer z'n werk te laten doen, dus je doet er alleszins lang mee. Ik heb geen uitgesproken voorkeur voor de ene dan wel de andere, maar gebruik ze afwisselend naargelang de behoefte.

Max Factor Miracle Prep

Max Factor Miracle Prep

Waar ik mijn gezichtsprimer af en toe durf skippen, is een oogschaduwprimer voor mij wél een must, met dank aan mijn ietwat vettere oogleden en de talrijke oogplooitjes die ik van moeder natuur meekreeg.

De Max Factor Miracle Prep Eyeshadow Primer levert net wat ik nodig heb: een gemakkelijke tube met sponsapplicator en een comfortabele, huidskleurige formule die semi-transparant set en die de oogschaduw urenlang levendig en op zijn plaats houdt.

De formule heeft wat weg van mijn holy grail oogschaduwprimers van Too Faced en Urban Decay of zelfs de Bourjois 24H Eye Primer: stuk voor stuk primers die mijn oogleden egaliseren en een goede basis vormen om oogschaduw over aan te brengen. Deze van Max Factor sluit moeiteloos het rijtje af en is een echte aanwinst voor menig beautyliefhebber.

Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer / Colour-Correcting + Cooling Primer - 30 ml voor € 14,99 
Max Factor Miracle Prep Eyeshadow Primer - 6 ml voor € 13,99
Verkrijgbaar bij de drogisterij

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Ik gebruik ook altijd een primer. Momenteel gebruik ik er eentje van BE. Niets opmerkelijks aan te merken. De Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer lijkt me wel een goede fijne basis. Misschien moet ik die maar eens noteren 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net een nieuwe eyeshadow primer nodig, ga zeker eens een kijkje nemen voor deze.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig