15 mei 2019

Dr. Hauschka lentelook: High Spirits

Dr. Hauschka High Spirits

Jawel, ik swoon nog altijd over de nieuwe lentecollecties! Ik was er dit jaar nochtans op tijd bij, want in februari liet ik in mijn first impressions video al enkele producten van de Dr. Hauschka High Spirits lentecollectie zien.

Toch verdient deze collectie nog een aparte review, want over de make-up van Dr. Hauschka wordt er online veel te weinig gestoeft! 

Dr. Hauschka High Spirits

Dr. Hauschka High Spirits

Wie de zon graag ziet verschijnen, wil al eens aan de slag gaan met bronzer en highlighter. Dr. Hauschka Bronzing Glow Powder is een twee-in-een sunkissed highlighter: geen echte bronzer, maar eerder een healthy glow poeder met een flinke dosis glans, die zich schijnbaar onzichtbaar op je huid hecht.

De glans komt pas kijken wanneer de zon echt op huid schijnt en dat maakt dit Bronzing Glow Powder een van de meer subtiele highlighters in mijn collectie. In se is dit een los poeder, maar de ingebouwde kwast maakt het aanbrengen eens zo gemakkelijk. Flink tappen is weliswaar vereist en dan zie je het poeder langzaamaan uit de kwast komen. De synthetische kwast is trouwens superzacht en brengt het poeder op aangename wijze aan.

De inhoud van dit Bronzing Glow Powder? Minerale pigmenten met plantenextracten van zijde, wondklaver en toverhazelaar.

Dr. Hauschka High Spirits

Dr. Hauschka High Spirits
Swatches: Eye Crayon Duo 02 - Eye Crayon Duo 01

Voor de ogen zijn er enkele Dr. Hauschka Eye Crayon Duo's met aan de ene zijde een zachte kajal die dient als een eye definer en aan de andere zijde een oogschaduw die je kan uitblenden.

Elk Eye Crayon Duo bestaat uit twee contrasterende kleuren: Eye Crayon Duo 01 is een koperen oogschaduw en een petroleumblauwe eye definer, Eye Crayon Duo 02 is een parelmoer oogschaduw en een diepgroene eye definer. Als basis gebruik je best een oogschaduwprimer en/of wat poeder om het ooglid te preppen en egaliseren, dat vergemakkelijkt het aanbrengen en blenden van deze duo's.

Ook deze duo's bevatten minerale pigmenten en extracten van wondklaver, kweepeerwas, karitéboter, toverhazelaar, bijenwas en castorolie. 

Dr. Hauschka High Spirits

Dr. Hauschka High Spirits
Swatches: Liquid Lip Colour 03 Coral - Liquid Lip Colour 04 Pink

Dr. Hauschka High Spirits
Liquid Lip Colour in 04 Pink

Absolute favoriet zijn echter de mooie Dr. Hauschka Liquid Lip Colours: deze vloeibare lipsticks verrassen mij keer op keer met hun geweldige formule en verdienen absoluut meer lof!

De High Spirits lentecollectie gaat voor een iets warmer koraal en een frisser roze. Van de twee draagt de roze absoluut mijn voorkeur weg, maar formulegewijs zijn het beide toppers. De zachte textuur glijdt zonder moeite over de lippen en de kleine sponsapplicator zorgt voor een eenvoudige precisie.

De romige consistentie bevat candelillawas, mangoboter en abrikozenpitolie, zodat kleur en verzorging hand in hand gaan. De lipstick ruikt en voelt minty fresh aan en geeft mijn lippen een vollere look. Zeker met een lippotlood als basis spat de kleur van de lippen af en geeft deze lipstick een erg mooi creamy-glossy effect. De houdbaarheid is netjes - het blijft een creamy lipstick die je door de dag moet bijwerken, maar de kleur hecht zich zeker wel goed aan de lippen. Voor wie houdt van lipstick, maar niet noodzakelijk een gloss, zijn de Liquid Lip Colours absolute aanraders!

Dr. Hauschka High Spirits lentecollectie
Bronzing Glow Powder - 3,3 g voor € 26,95
Eye Crayon Duo - 4,9 g voor € 19,50
Liquid Lip Colour - 4,5 ml voor € 18,50
Verkrijgbaar bij Dr. Hauschka verkooppunten

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Prachtige look ;-)
    Goede gepigmenteerde kleuren.....

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipkleur 04 Pink is echt wel super mooi. Past perfect bij je! Echt iets voor jou! Heb je 03 Coral ook geprobeerd? Daar ben ik ook nieuwsgierig naar ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, maar die draag ik minder. Het frisse roze is meer mijn ding, coral is ietsje warmer, wel goed passend bij een bronzey look!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig