2 juli 2019

InstaLoves: juni 2019


Hallo, zomer! Jawel, de zomer is in het land en de solden zijn begonnen. En zomaar ineens, zitten we bijna aan de helft van het jaar. Het gaat snel...


Deze kon ik nu wel goed gebruiken om mijn bleke huid een kleine voorsprong te geven. Deze zelfbruiner is een bi-phase product met kokosolie en werkt erg goed. Review volgt snel!


Een ganse dag op het terras, het leven kan mooi zijn!


Ja, lap. Ik spotte deze sneakers bij Natalie (@latanie) op Instagram en was op slag verliefd. ROZE SNEAKERS. MET EEN NEONROZE ZOOL. Kan het nog beter?! Ze zijn van Adidas Sleek en ik kocht ze online bij De Bijenkorf - in de sale, hoera! - en kon er de dag nadien al in rondlopen.


Over schoenen gesproken... deze actie van La Bottega (en een heel aantal andere zelfstandige winkels) kon ik maar matig appreciëren. Drama, drama, aankondigen dat je gaat stoppen, om dan enkele uren later te zeggen dat het een actie was om aandacht te vragen voor lokaal winkelen.

Persoonlijk probeer ik al zoveel als mogelijk lokaal te shoppen, dus ik had liever gezien dat ze mij als bestaande klant zouden appreciëren in plaats van mij een hartaanval te bezorgen. En hoewel ik mijn online aankopen beperk, heb ik ook begrip voor andere consumenten: je kan je euro maar een keer uitgeven, dan is het maar normaal dat je de beste koop zoekt?


Lol. Een kers met Kim K-allures.


Ik keek het derde seizoen van Bad Blood op Netflix - het is overal vechten aan de top en al zeker bij de maffia. Goede serie wel!


Aah, liefde voor Confessions of a Shopaholic! Ik durf niet zeggen hoeveel keer ik hem al zag, maar hij blijft goed. Mét vette soundtrack ook. En hoewel het goed lachen is met de uitvergrote stereotypen in de film en ik zelf ook wel graag ga (window)shoppen, is het belangrijk dat we beseffen dat het leven meer inhoudt dan shoppen alleen en het al helemaal niet de moeite is om ons hiervoor in de schulden te steken. De intrestvoeten op kredieten en zeker op kredietopeningen zijn niet te onderschatten - wat ook blijkt uit de film.


Kijken op eigen risico: When They See Us op Netflix. Ik walgde in de eerste vijf minuten al van de houding van de recherche en de openbaar aanklager. Het leven van vijf jonge tieners wordt compleet overhoop gehaald, zonder enig bewijs en met afgedwongen bekentenissen.


Van een luchtiger kaliber: Murder Mystery. Zo een leuke film, en dan nog op Netflix, lol. Very Cluedo-like, maar net daarom zo tof. En het einde doet vermoeden dat er misschien wel eens een tweede film aan zit te komen. Meer van dat!


Je komt wel eens wat tegen tijdens het editen, hahaha.


Lol. It me.Ik ging nog eens naar een beauty event! Ditmaal werd ik verwacht bij Clarins in het Waalse La Hulpe. De global makeup artist was in het land en gaf ons een demonstratie van de Clarins make-up. Denk: veel glow en naturelle make-up met een mooie finish op de huid. Ik spotte er ook deze mooie zomerbronzers, waarvan ik er op dit eigenste moment eentje aan het testen ben.Op maandag werk ik thuis en dat is wel naar de zin van deze mevrouw. Ze komt dan eens kijken - soms wil ze wat meer aandacht, maar soms blijft ze mij vanop een afstandje aanstaren, haha. Maar zij kan natuurlijk gewoon een dutje doen, terwijl ik moet werken...


Aaaargh! Na de zoveelste telefoon werd het mij even teveel - en aan de reacties te zien, ben ik niet de enige. Ik kreeg een goede tip: zeggen dat je zelf bij Microsoft werkt en dat je niet van dergelijk probleem hebt gehoord. Blijkbaar leggen ze dan zelf neer, haha.


Deze was toch echt wel te grappig!


Deze collectie van Lancôme en Chiara Ferragni kon al op veel liefde rekenen. Een schot in de roos, denk ik, want het palet was supersnel uitverkocht! Mijn review kan je hier nog eens nalezen.


Liefde voor de aardappel! Frietjes, gratin, krieltjes gekookt in de schil, ... ik eet het allemaal!


Ik kan moeilijk weerstaan aan snoep - van dit type rode gelatinesnoep, liefst zure snoepjes dan nog. Op het werk werd deze voorraad geleverd - een superleuke actie om aandacht te vragen voor pleegzorg. Ik heb de pot wijselijk op een ander bureau gezet, zodat het niet in mijn handbereik lag! :DIk was een weekend alleen thuis (vlog volgt!) en genoot van mijn vrijdagavond op de zetel. Tigra hield mij gezelschap.


Zaterdagse lunch for one bij de Bottega Bistro! Ik vond het trouwens niet erg om alleen te lunchen en shoppen. Ik weet dat het niet voor iedereen even evident is, maar het is absoluut niet erg Het leven stopt niet als je alleen bent, toch? En het klinkt misschien vreemd, maar ik geniet wel van mijn eigen gezelschap, haha! Ik zat op mijn gemak aan een tafeltje, kon 'mensen kijken' en kon ongegeneerd op sociale media.Een grote droom werd werkelijkheid: eten bij sterrenrestaurant The Jane - alweer: vlog volgt! Wel ja, eten... eerder een hele belevenis. Zie me hier ladylike champagne proberen drinken, lol. Ik koos daarna trouwens niet voor wijn, maar voor een bijpassend non-alcoholisch drankenarrangement. Dat gedeelte viel me een beetje tegen - persoonlijk vond ik dat er te veel groentesapjes tussen zaten en dat deed mij denken aan van die detox sapjeskuren (lees: laxeermiddeldiëten), terwijl ik eerder waterinfusies of mocktails had verwacht.
Het eten daarentegen was top! Voor wie eraan mocht twijfelen: het was méér dan genoeg. Niet alles staat hier op foto, maar het principe is natuurlijk dat van verfijnde gerechten in plaats van een giga schotel of een buffet à volonté. Hoewel dat laatste zeker niet overdreven is, want standaard is het een tiengangenmenu. Wij deden er dan nog een schepje bovenop en kozen als extra gang het signatuurgerecht van de dag. Laten we zeggen dat we nog net niet naar buiten zijn gerold...


Ik bestelde een palet bij Charlotte Tilbury en het kwam verpakt in dit tissuepapier. Ik de make-up, Tigra het papier - dubbele win-win!


Na de haute cuisine van The Jane, back to basics bij Smaak Foodtruckfestival. Locatiegewijs niet de beste keuze - er is op het Dusartplein in Hasselt amper schaduw, geen bomen, geen gezelligheid en het was dan ook nog eens 34°C - maar de fish & chips kon mij wel bekoren.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Heerlijke zomerse foto's!! Die sneakers zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ja, de sneakers zijn overal een grote hit, haha, ze vallen ook wel genoeg op :D

   Verwijderen
 2. Veel mooie zomerse foto's met veel lekkers en andere leuke dingen. De telefoontjes van die zogezegde Microsoft medewerkers daar word je ook 'echt' kwaad van. Ik heb een tijdje ze iedere dag aan de lijn gehad net op het moment dat mijn papa stervende was. De gerechten zien er inderdaad zeer verfijnd uit bij The Jane. Dit kan je nu afvinken ;) Van het bericht van La Bottega schrok ik in eerste instantie ook hard van :) Ik ben benieuwd naar Clarins producten, maar ik heb je blog nog niet bijgelezen. Je blogt vlugger dan ik gelezen krijg :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voorlopig blijft het stil langs de "Microsoft"-kant, dus laten we hopen dat het nu gedaan is!
   Haha, dat is het voordeel van een blog hè, dat blijft staan, dus je kan je tijd nemen :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig