28 september 2019

Mijn haarroutine voor fijn haar & de Revlon One-Step Dryer

Haarroutine

Vandaag laat ik jullie mijn volledige haarroutine zien, van a tot z. Ik heb fijn haar mét een balayage, dus mijn producten zijn hierop aangepast. Ik toon ook mijn nieuwste aanwinst, de Revlon One-Step Dryer, die al enkele jaren furore maakt op buitenlandse blogs.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik denk dat er veel werk stak in dit filmpje. Meer dan men zou denken. Bedankt dat je al die moeite steekt in je filmpjes én vlogs. Dat vind ik toch niet vanzelfsprekend. Ik geef AL je filmpjes steevast een duimpje omhoog, zelfs al ben ik nog maar enkele seconden aan het kijken, haha :D Ik doe dat om je te steunen ;) Hopelijk ga je nog heel lang verder met je filmpjes, vlogs én blogartikelen. Groeten van Saskia, een trouwe fan sinds jàren ;)

  Die paarse shampoo is trouwens supercool. De kleur en textuur lijken me zalig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een dubbele dankjewel! Altijd fijn om te horen en ja, dat motiveert natuurlijk wel om verder te doen.
   Die paarse shampoo is inderdaad een eyecatcher :D

   Verwijderen
 2. Een heel fijn en erg interessant filmpje! Ik gebruik momenteel de gouden lijn van Joyco en ik ben erg blij dat je dit met ons wilde delen. Ik kende dit merk niet. Ik ben best ook benieuwd naar de groene lijn. Joyco zal waarschijnlijk het meeste gebruikt worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De gouden lijn is zooo goed! Joico is inderdaad het meest gebruikt in mijn collectie, hihi.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig