24 september 2019

Weekly vlog: de laatste vakantievlog!

Weekly vlog

De laatset vakantievlog! In de volgende vlog gaan we terug over naar de orde van de dag, maar voor nu geniet ik nog even na van mijn laatste vrije week :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Is voor ons ook al jaren geleden dat wij nog eens naar Eindhoven zijn geweest. Zijn er nog veel winkels in het shoppingcenter? Peter vindt het ijs van 't Keysel Creymke wel lekker is, maar niet om die daar buiten op te eten :) :) Ik vind je haren in een staart ook erg mooi! Dat wit topje vind ik erg fijn. Weet je of die in de vaste collectie zijn? En wat voor materiaal is het? Leuke outfit alleszins ;) De lakens opleggen laat ik Peter doen die kan dat goed. Veel beter dan mij :) Je haarkleur is inderdaad super mooi! Is die Schwepper Russchian lekker? Passievruchtijs vind ik ook heel lekker. Mooie afsluiter :) auto wassen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben niet in het shopping center zelf geweest, we hadden net wat te weinig tijd. Maar ik wil nog eens teruggaan en er wat meer tijd spenderen, Eindhoven heeft mij wel gecharmeerd.
   Haha, 't Keysel Creymke. Ja... de geur van de natuur hè :DD
   Ja, die Asos tops zijn gewoon vaste collectie! En goed uitbesteed van de lakens ;-)
   Die Russchian is wel lekker! Niet te zoet, beetje zurig en denk ook wel goed te combineren in cocktails of zo.

   Verwijderen
 2. Grappig dat je 4 keer in een week tijd een ijsje at bij hetzelfde ijssalon ;) En de week was misschien nog niet om? Ach, als we maar kunnen eten, zeg ik dan. Het is ook allemaal zo lekker, hé?

  Byebye :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, de week was nog niet om! Maar het is bij die vier keer gebleven :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig