30 september 2019

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Onder het 'motto 'elegance is an attitude', bracht de samenwerking tussen L'Oréal Paris en Karl Lagerfeld een make-upcollectie voort die zich stoelt op de creatieve nalatenschap van de Parijse ontwerper.

De limited edition capsulecollectie bevat het DNA van Karl Lagerfeld in een L'Oréal jasje. Het begint bij de monochroom zwartwitte verpakking en gaat verder bij de secuur geselecteerde tinten die zorgen voor de juiste signature look. En die is - hoe kan het ook anders? - uitgesproken rock-chic oftewel een tijdloze vrouwelijkheid maar met een edgy kantje.

De collectie bestaat uit een mascara, twee eyeliners en zes lipsticks en vormen dé sleutelelementen voor de L'Oréal x Karl look. Als verwijzing naar Karl Lagerfeld, vind je ook in elke naam de vetgedrukte letter K terug en werd er op die manier een twist gegeven aan de traditionele schrijfwijze. One of a kind, net als Karl Lagerfeld zelf.

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

De lipsticks zitten in een vierkante zwarte huls met overtuigende Karl-signatuur. Het zit hem in de fijne details die dit een collector's item maken: van zijn naam op de matte onderste helft tot zijn beeltenis bovenop de gestreepte dop. De zes lipsticks gaan kleurgewijs van draagbaar nuderoze tot intens vampy paars en hebben een creamy en hydraterende formule met een subtiel vanillegeurtje. Ingrediënten als omega 3, vitamine E en arganolie maken dit romige en verzorgende lipsticks.

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris Kultured lipstick

De nuderoze Kultured is helemaal mijn ding. De zachte formule glijdt over de lippen en voelt erg comfortabel aan, terwijl de pigmentatie niet moet onderdoen. De creamy finish laat ruimte voor een licht glansje op de lippen, maar naar houdbaarheid toe presteert Kultured zoals ik het zou verwachten. In combinatie met een nuderoze lippotlood is Kultured in mijn geval een no-brainer en een dagelijkse keuze, eentje die het ook heel goed zal doen in mijn handtas.

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris Karismatic lipstick

De fuchsia Karismatic toont iets meer pit. Ook hier dezelfde comfortabele formule, maar nog net iets meer pigment en daarom heeft deze bij de applicatie toch iets meer aandacht nodig - lees: aanbrengen voor een spiegel om netjes de liprand te kunnen volgen. Maar de dekking is erg mooi en Karismatic legt een homogeen fuchsia kleurtje op de lippen dat met a touch of Karl de aandacht naar zich toe trekt.

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris - verkrijgbaar bij Di
Lipstick - € 14,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig