3 oktober 2019

Weekly vlog: Lancôme event & boerenontbijt

Weekly vlog

September begon en dus kwam mijn mailbox weer op gang! Ik ga in deze vlog naar een heerlijk Lancôme event, praat jullie bij in mijn badkamer en zak af naar het maandelijkse boerenontbijt bij Merwt.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Wat een prachtig event. Een prachtig gedekte tafel en een mooie presentatie van het eten! Het parfume Idôle (staaltje) vond ik heerlijk ruiken, maar jammer genoeg niet lang houdbaar bij mij. Oh en lipstick zag er ook heel mooi en luxueus uit! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt? Haha, je verhaal met je bandenspanning :) Ik heb dat ook nog nooit gedaan. Bij het wisselen van de banden wordt dat gedaan. Is dat niet voldoende? Ik heb toch nog nooit een melding gekregen. Je ooglook met Mac zag er inderdaad erg mooi uit. Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt een supermooi event! De lipstick is top, maar ik kreeg twee rode kleuren, dus ik zou nog eens terug moeten naar de winkel voor een nude/roze kleur zodat ik de dagdagelijkse draagbaarheid kan testen :D
   Wel, dat is dus blijkbaar niet voldoende omdat enkel bij de bandenwissel te laten doen :D Ik denk ook niet dat het zo erg was, maar omdat nu alles elektronisch is, kreeg ik daar natuurlijk een melding van. En vroeger had ik gewoon zo rondgereden :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig