8 oktober 2019

Sephora sale shoplog

Sephora haul

De jaarlijkse Sephora sale... tot nu toe had ik er enkel over gehoord - lees: YouTube video's verslonden - maar afgelopen zomer kon ik ein-de-lijk mijn slag slaan. Mijn tante was zo lief om mijn bestelling te ontvangen én mee naar België te nemen en zo breng ik jullie een nieuwe Sephora haul!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Wat een leuke shoplog, heerlijke producten zo te zien en lekker veel ook, zalig om alles uit te proberen. En als je mooie haartjes hebt dan moet je ze ook goed verzorgen he;-). Heel lief van je tante om het voor je mee te nemen want zo te zien leek het nog best zwaar ook :-D
  Ik kan niet wachten om bij Sephora in Dusseldorf rond te snuffelen...alleen heb ik dan al die sale niet. Ik hoop dat ze daar de parfums vam Huda Beauty (Kayali Vanille) nog verkopen. Die had ik opgespoten vorig jaar en eenmaal thuis spijt dat ik die niet gekocht had. En ik ga natuurlijk ook de maskertjes op kleur uitzoeken, nog bedankt voor de tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben mijn tante eeuwig dankbaar :D Ze had gelukkig genoeg ruimte in haar koffer, haha.
   Dat vind ik wel het nadeel aan Sephora, dat ze niet vaker zo'n sale doen, of andere kortingsacties. Maar je kan niet alles hebben, veronderstel ik :-) Veel shopplezier!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig