7 oktober 2019

Lancôme Advanced Génifique serum - 2019 update

Lancôme Advanced Génifique serum

Anno 2019 is het Lancôme Advanced Génifique serum new and improved. Tien jaar na z'n lancering staat de teller op ruim 25 miljoen verkochte flacons, een succesverhaal dat Lancôme nu verderzet met een update van de formule.

Die update komt er in de vorm van het microbioom - say what? In het kort, een Yakult voor de huid. In het lang, een uniek en levend ecosysteem dat bestaat uit micro-organismen die deel uitmaken van ons huidoppervlak. Een microbioom dat in balans is, helpt de huid zich beter te verdedigen en herstellen.

Zowel het evenwicht als de samenstelling van het microbioom worden beïnvloed door factoren als levenswijze en leeftijd. Vervuiling heeft bijvoorbeeld een negatieve invloed, zodat de samenstelling van het microbioom lijkt op dat van iemand die ouder is dan je werkelijk bent.

Lancôme Advanced Génifique serum

Lancôme Advanced Génifique serum

Op basis van dit wetenschappelijk onderzoek werd Lancôme Advanced Génifique verrijkt met een uniek complex van zeven types prebiotica- en probioticafracties, die de huid voorzien van essentiële suikers, aminozuren en lipiden, die op hun beurt het microbioom helpen in balans te zijn en blijven.

Hoofdprioriteit hier is het herstel van het microbioom en dus ligt de focus op anti-ageing, los van het feit dat de formule van Lancôme 'meegroeit' met de leeftijd van de huid en zich dus aanpast. Het Génifique serum brengt bij elke toepassing 30 miljoen prebiotica- en probioticafracties op de huid, zodat het aantal goede bacteriën binnen het microbioom herstelt, zowel in aantal als in diversiteit.

Textuurgewijs merk je daar weinig van: Génifique is nog steeds een vederlicht serum dat vrij snel door de huid wordt geabsorbeerd. Het geniale zelfvullende pipetsysteem werd ook bewaard: zonder nadenken krijg je telkens de juiste dosis om gezicht en hals mee te behandelen.

Lancôme Advanced Génifique serum

Nu neem ik zelf op dagelijkse basis trouw mijn Yakult, dus ik was meteen mee met het principe en enthousiast om dit te testen op mijn huid. Génifique heeft een fijne allround formule die werkt voor elk huidtype, dus ik was er op voorhand vrij gerust in dat mijn gemengde huid dit ook wel zou kunnen appreciëren.

Na een goede maand testen, nam ik afgelopen weekend bovenstaande foto - zonder enige make-up, zonder enige bewerking. Ik ben weliswaar bleek, heb enkele honderden sproetjes verspreid over mijn gezicht en die poriën van mij zullen nooit helemaal verdwijnen, maar ik mag absoluut niet klagen. Mijn skincareroutine werpt zijn vruchten af, want mijn huid ziet er goed uit - gehydrateerd, hersteld en vrij egaal. Ik kreeg toevallig diezelfde dag nog een schoon compliment toen iemand mij heel wat jonger schatte dan ik effectief ben - I'll take it!

Lancôme Advanced Génifique serum - 30 / 50 ml voor € 83,00 / 115,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Ik heb dit serum nog nooit gebruikt. Mooi resultaat alleszins! Stond op mijn wishlist, maar om een of andere reden was er altijd iets wat ik eerder kocht. Misschien moet ik het nu toch maar eens kopen met mijn 30 % kortingskaart bij ICI Paris ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja, da's een mooie korting! Mijn kaart is niet vol geraakt, haha, ik heb mijn kans verkeken :D

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig