5 november 2019

Weekly vlog: halve finale BlogBattle & Jeneverfeesten

Weekly vlog

In deze video zie je mij vloggen voor de halve finale van de BlogBattle, vieren we feest bij Barnaba en bezoeken we de jaarlijkse Jeneverfeesten in Hasselt!

Mocht je het nog niet hebben opgepikt op mijn Instagram of in de vlogs: ik neem deel aan de Hasseltse BlogBattle om in 2020 de online ambassadeur van mijn thuisstad te worden. Intussen heb ik er een selectieronde, eerste pitch én een vlogdag met professionele crew op zitten en... de vlog staat vanaf vandaag op de Facebook-pagina van 'Hasseltgewijs: dé BlogBattle'! Ik ben zelf erg trots op het resultaat, maar om door te gaan naar de finalerondes heb ik jullie hulp nodig, want de helft van de punten wordt verdeeld door het publiek. 

Wil je mij naar de finale helpen? Klik hier dan zeker even door naar het bericht op de Facebook-pagina van de BlogBattle, bekijk het filmpje én like het bericht. Alle hulp is welkom, dus als je het bericht deelt, kan je me zo aan nog meer views en likes helpen. Dankjewel!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Gezellige vlog 👌🏽
  Mooie blouse heb je aan aan het begin van deze video...
  Waar had je die geshopt?

  Een fijne avond 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Dat is eigenlijk een jurkje in dezelfde stof - gekocht bij Piu Piu in Hasselt!
   Jij ook een fijne avond!

   Verwijderen
 2. Leuk :-)
  Helaas heb ik zelf geen Facebook, maar mijn moeder wel, dus ik ga haar zeker vragen om het te liken!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schrijf je blut met een d :D Je hebt je lach toch nog kunnen inhouden hopelijk? :D
  Onze taal is inderdaad niet makkelijk. Ik twijfel ook vaak aan dingen zoals o.a. aan elkaar schrijven of los van elkaar :) Je had ook super toffe cadeautjes ;) Het eten bij Barnaba zag er ook wel erg goed uit. Leuke aanrader. Jouw boodschappen voor het avondmaal zien er gezond uit, maar voor erna :) Ach ja, een mens leeft ook maar 1 keer eh ;) Het pumkin masker mij precies wel een erg fijn masker. Ik heb laatst ook de Bi-facil gekocht, vooral voor mijn waterproof mascara. En het papieren zakdoekverhaal :D :D I know ;) Verschrikkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, ik ben pas een meter verder beginnen lachen :D
   Tsja, ik moet balans houden hè, alles met mate! Dus gezond en ongezond kan samen :D
   Aaah, nog iemand die slachtoffer is van papieren zakdoekjes in de wasmachine ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig