7 november 2019

Mugler Aura eau de parfum sensuelle

Mugler Aura eau de parfum sensuelle

De hartvormige Mugler Aura eau de parfum sensuelle - in het kort Aura Sensuelle - flankeert sinds dit jaar de donkergroene Aura eau de parfum.

De originele Aura is oriëntaals, bloemig en zinnelijk, maar Aura Sensuelle voegt daar de nodige zachtheid aan toe. Dat vertaalt zich meteen in de mooie glazen flacon, waarvan de talrijke facetten doen denken aan een edelsteen die werd gesluierd in een roze parelmoeren schijn met regenboogkleurige weerspiegelingen. Door de hartvorm leg je Aura op een zijkant en ook dat draagt bij tot het gevoel dat je een juweel hanteert.

Mugler Aura eau de parfum sensuelle

Mugler Aura eau de parfum sensuelle

Aura Sensuelle wil in contact komen met de oerkracht: het instinct. Het parfum is in essentie een bloemige en zinnelijke muskusgeur in combinatie met een bloemige frisheid. Dit zorgt voor een zinnelijke sensualiteit die speelt met de zintuigen en het lichaam bedwelmt.

Aan de start heet de bloemige frisheid je welkom met een blend van gardenia-akkoord, stralende en romige noten van witte bloemen, opgefrist door de bladeren van de kaneelboom - een samensmelting van groene en kruidige accenten en een link naar de 'groenheid' van de originele Aura eau de parfum.

In het hart neemt een essence van wilde liaan het volledig over, samen met amandelachtige, rokerige en drageenoten. Dat geeft Aura Sensuelle een soort van dirty vanillegeur, zonder dat er vanillenoten aan te pas komen.

De basis gaat los op vlak van sensualiteit met een blend van krachtige en zinnelijke witte musk, warme en fruitige noten en het levendige en romige Srilankaanse sandelhout. Die romige warmte zorgt voor de zachtheid en maakt deze geur heel erg smooth, zacht als boter. Er is geen enkel moment dat ik door Aura Sensuelle wordt afgeschrikt, de geur gaat op mijn huid naadloos over van de topnoten naar de basisnoten en neemt mij mee in deze zintuigelijk beleving. Naar het einde van de dag bespeur ik Aura Sensuelle op mijn pols ergens in de verte, dus een keertje extra sprayen voor een avonddate is geen overbodige luxe. De vergelijking is snel gemaakt met Mugler Angel eau de toilette, die ik recent ook reviewde, hoewel die laatste overduidelijk een meer gourmande insteek heeft met z'n fruit- en pralinénoten. Niet helemaal hetzelfde dus!

Mugler Aura eau de parfum sensuelle - 30 / 50 ml voor € 65,50 / 89,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wauw....
  Prachtig en deze gaat meteen op mijn shoplist 😍

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik nog nooit gezien (denk ik). Tot welk seizoen hoort dit geurtje het beste? Voorjaar/zomer? Blijft de geur goed hangen? De flaxon is wel ssuper mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet goed in welk seizoen ik geuren moet plaatsen, ik maak daar eigenlijk nooit onderscheid in. Het is wel geen lichte waterige geur, dus zeker geen echte zomergeur. En ja, blijft wel hangen door de basis, maar natuurlijk een eau de toilette, geen parfum!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig