12 november 2019

Weekly vlog: kapster & eetdag voor het goede doel

Weekly vlog

Ik ga langs bij de kapster voor een opfrisbeurt en op zondag gaan we naar de jaarlijkse eetdag van Het Felix Project!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ah ik ben verliefd op je blauw lederen jasje <3 Ik heb er eentje in het blauw, maar is met een staand kraagje meer. Het V-kraagje vind ik mooier. Uitdoen en hier ermee! :D :D Nog geen poetsdame in huis? Ik ben pas begonnen aan het Chanel poudre universelle libre. Het is een heel erg fijn los transparant poeder met een natuurlijk effect. In tinten van 1 tot 9 als ik mij niet vergis. Ik heb deze gekocht bij ICI Paris Hasselt. Met welk oogschaduwpallet heb je de ooglook gemaakt? Leuke video alleszins!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor lederen jasjes een adres: All Saints in Maasmechelen of Roermond :D
   Nee, het huishouden doen we zelf, ook al is het tegen onze goesting, haha.
   Oh, dat van Chanel klinkt ook goed! Maar ik mag nu echt geen poeder kopen, heb er nog genoeg in mijn lade liggen.
   Het oogschaduwpalet is MAC Natural Vice, wel limited edition geweest in juni ergens.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig