29 januari 2020

Designer items die ik niet zou kopen!

Designer items die ik niet zou kopen

Ik ben zeker niet vies van een (outlet)designertje hier en daar, maar er zijn toch een aantal items of merken waar ik zelf niet snel iets van zou kopen. Uiteraard is dit slechts mijn persoonlijke mening en smaak en is de video in de eerste plaats entertainend bedoeld!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Wat een leuke entertainment video :) Anders, maar leuk! Ik vind het gewoon belachelijk veel geld. Je betaalt grotendeels de naam in mijn ogen. Tot nu toe heb ik nog nooit problemen gehad met mijn Swarovski juwelen. Ik reageer wel niet vlug op mijn juwelen en ook ik smeer soms mijn handen in met een handcrème terwijl ik mijn ring nog niet uit had gedaan. Ik heb 2 handtassen (zwart & cognac) van Michael Kors, gekocht in de outlet en die prijs is meer dan voldoende voor eigenlijk geen echt leder. Je kan die met een vochtige doek afvegen en ze behouden goed hun model na verschillende jaren. Toch die van mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Het was voor mij ook leuk om eens iets anders te filmen.
   Ik ben zeker wel bereid te betalen voor kwaliteit, iets dat lang goed blijft, is voor mij zijn geld waard. Maar ja, sommige dingen vind ik dan toch iets te duur of gewoon helemaal niets voor mij. Gelukkig maar dat we niet allemaal hetzelfde mooi vinden :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig