3 februari 2020

Weekly vlog: nieuwe matras en auto's testen

Weekly vlog

We gaan naar de nieuwjaarsdrink van de stad, beseffen dat we rugpijn hebben door onze versleten matras en testen alle auto's uit in de showroom van de garage!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke vlog zeg, en je ziet er altijd zo leuk uit! en die Drops zien er ook wel erg smakelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne weekvlog! Het was weer eens wat anders dan anders ;) En hoe valt jullie matras mee? Merk je al verschil? Amai, Tigra is er als de kippen bij als ze stofvrij wordt gemaakt haha :D En jullie keuze kunnen maken na jullie autoprospectie? ;) Als je toch mag kiezen, dan die met de meeste voordelen zeker :D Grote koffer, meer beenruimte, …. Jullie gezin is ook zo groot eh :D :D Heel toevallig ben ik momenteel de Total Renew Oil aan het gebruiken. Ik kreeg onlangs bij Ici Paris een flesje van 30ml mee om te proberen. Na het reinigen van mijn ogen vind ik wel mijn oogzone wat droger aanvoelen. Heb jij dat ook?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matras is vorige maandag geleverd! Eerste nacht was wennen, intussen slaap ik terug goed door.
   Auto is bijna gekozen! Ja, ook met twee heb je veel kofferruimte nodig, hahahaha. Shoppen, containerpark, ... :D
   Hmm nee, geen last van mijn ogen met die olie. Maar ik haal natuurlijk wel het meeste er al af met een aparte oogmake-upremover, dus ik moet er niet echt veel over wrijven.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig