6 januari 2020

Q&A: ask me anything!

Q&A

Ik kreeg heel wat leuke vragen toegestuurd voor deze Q&A! Nieuwe vragen mag je mij altijd bezorgen voor een eventuele volgende video. Alle blogposts van de Wedding Series lees je hier!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Wat een leuke Q&A! Leuk je ook op deze manier meer te leren kennen.
  Super liedje die van Helena Paparizou! Heerlijke performance om naar te kijken van het Songfestival.
  En ik heb nog meer favoriete Griekse nummers. Wat dacht je van Sakis Rouvas-This is our night van het songfestival, heerlijk nummer.
  Dan vind ik nog een liedje heel mooi, van Sotis Volanis-Poso mou leipei.
  En dan mijn TOP favoriet is van Kaiti Garbi-Esena Mono (de dance versie), gewoon Geweldig! Die laatste heb ik ontdekt in Turkije. Je zou er zo zin in krijgen om naar Kos te gaan :D
  Griekenland lijkt mij ook heerlijk om een lekkere relaxte zonvakantie te hebben. Ik ben zelf 1 dagje naar Kos en Rhodos geweest... 1 uurtje varen vanaf Turkije. Alleen het centrum daar gezien, om lekker te slenteren, beetje winkelen, terrasje pakken...beide super leuk om te doen!
  Ik wens je succes met het uitzoeken, plannen & uitstippen van jullie vakantie(s)... geniet van de voorpret!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je ervan genoten hebt!
   Oh, zo tof, ik ben dus niet de enige die Griekse nummers luistert :D
   Ik ben natuurlijk al een paar keer geweest, maar intussen is het alweer 10 jaar geleden. Rhodos hebben we een keertje gedaan, Chios en Santorini ook en dan ben ik nog eens met mijn ouders geweest, maar dat was een rondreis toen ik 12 was. Ik droom alweer weg naar zomerse bestemmingen!

   Verwijderen
 2. Santorino wil ik ook nog een keer naartoe, nog nooit geweest maar lijkt me heerlijk daar, zo mooi & romantisch!...ik droom er ook al van van de zonnige bestemmingen!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Hihi :-)
   Santorini is prachtig! Ook wel toeristisch, maar wie erheen gaat, weet meteen waarom mensen er naartoe reizen en terugkeren.

   Verwijderen
 4. Niet alleen een mooi snoetje, maar ook nog eentje met brains :D Ben je soms niet bang om een burn-out te krijgen? Werken, huishouden, bloggen, sociale verplichtingen, sporten, …. Hoe hou je de balans? Wat een leuke ideeën wat vakantie betreft ;) En Londen is coming in 2020:) Bij ons valt vaak het hotel tegen. Mijn 1ste vereiste is dat een hotel proper moet zijn. Dat mis ik meestal. Misschien moet ik standaard 'altijd' een 5* hotel nemen ;) Ook met 4* plus is het bij ons al eens serieus tegengevallen in Turkije. Ter plaatse was het hotel 3* terwijl in het jaarlijks reisboek 4* plus stond :( Sindsdien heeft Peter zijn buik er vol van :D Toch wil ik ook heel graag eens naar Londen, maar in die kleine bedjes vind ik ook maar niks :D Zeker vergeleken met ons bed van 1.80 breed. Wat een goede uitleg (verwoording) op de vraag van wat zijn de uitdagingen van een langdurige relatie ;) Je hebt zeker en vast nog een mooie wishlist ;) De badkamer hebben wij in 2019 helemaal gerenoveerd. Spulletjes voor in huis vind ik ook altijd heel erg leuk. O.a. een mooi duurzaam servies, glazen en bestek. Wie weet krijg je wel kristallen glazen in 2020 net zoals je roze quartz steen in 2019 ;) Benieuwd of ik je toch eens ga tegenkomen in Coffee café :) Ook ik ga meestal op mijn buikgevoel af. Meestal is dat ook het juiste. Dat heeft inderdaad met levenservaring te maken. Ik vond het een super leuke Q & A en heel erg fijn om naar te kijken ;) Top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, ik ben wel iemand die goed kan indelen en plannen zodat ik geen chaos in mijn hoofd krijg - lijstjes maken helpt ook erg. Ik heb ook geleerd om nee te zeggen en ik denk dat dat wel de belangrijkste les was. Er verschijnt hier niets op de blog zonder dat ik daar goesting en tijd voor heb, het moet fun blijven en geen verplichting.
   De hotelkamers in Londen zijn over het algemeen wat kleiner, tenzij je er een groter budget tegenaan smijt :D Ons bed was ook iets kleiner dan thuis, maar nog steeds een volwaardig tweepersoonsbed. Ben nog altijd op een promo aan het wachten, haha!
   Hèhè, de kans bestaat dat je me daar tegenkomt! Maar ik merk dat we al op andere uren moeten gaan (wat vroeger) om er een tafeltje te vinden.
   Fijn dat je de video leuk vond!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig