5 januari 2020

Mijn nagel- en handverzorgingsroutine

Nagelverzorging

Mijn volledige handcare van a tot z! Ik begin met de nagels en eindig met mijn favoriete handcrème.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuke video! Fijn om je routine te zien. 3 lagen nagellak zetten zou mij zeker niet lukken zonder deuken of stoten :D Nochtans kijk ik meestal na het lakken TV. Ik doe wel meestal 's avonds nagellak op en vaak merk ik 's morgens dat de nagellak toch ergens een dof plekje, een ribbeltje of een deukje heeft. En als mijn nagellak niet perfect is gaat die er gewoon 's morgens terug vanaf :D De sêche vite zal misschien mijn redder in nood daarvoor zijn. Ik ga mij deze toch eens aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, daarom dat ik mezelf entertain, zodat ik zeker blijf zitten en de nagellak kan drogen! Seche Vite is echt de max!

   Verwijderen
 2. Ik zou een handverzorging ook echt veel vaker moeten doen. Mijn nagels bladderen af doordat ze droog zijn. Gewoon tijdens tv kijken ofzo...maar dan komt het er weer niet van (vette handen enzo). Ik smeer mijn nagelriemen dan maar in als ik ga slapen met olijfolie. En die Seche Vite heb ik ook. Droogt supersnel en blijft echt weken lang op mijn teennagels zitten, maar op mijn vingernagels laat de nagellak al na 2 dagen los en kan ik het er gewoon van aftrekken. Misschien komt het doordat ik zwakke nagels heb.
  Maar ik kan niet zonder Seche Vite voor mijn teennagels, voor dat is het TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook drogere nagels en herken het schilferen wel! Je kan van die versterkende nagellak in een kuurtje kopen, maar altijd best combineren met hydraterende/voedende producten zoals olie, want die versterkende lak heeft soms ook wel een beetje een uitdrogende effect. En zo blijf je bezig :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig