22 februari 2020

Garnier SkinActive Micellar Rose Water Clean & Glow

Garnier Micellar Rose Water Clean & Glow

Zes jaar na 'the original' Garnier Micellar Cleansing Water, lanceerde Garnier al vier verschillende varianten. Vijf, vanaf nu. Deze Garnier SkinActive Micellar Rose Water Clean & Glow is de laatste nieuwe en omhelst roze(n) als geen ander.

Een micellaire reiniger blijft een geweldig en gemakkelijk product: de micellen in het water hechten zich aan de make-up en onzuiverheden op de huid en verwijderen ze in alle zachtheid. Een watje over de huid wrijven en... poef! Makeup gone! Al blijf ik voor een fullface make-up nog altijd fan van een bi-phase micellair water met olie, waar Garnier ook eentje van in huis heeft. Nét wat effectiever voor hardnekkige of waterproof make-up, en dus mijn absolute favoriet van de lijn.

De newbie is er eentje voor de doffe en gevoelige huid - maar eigenlijk voor élk huidtype! - en werd verrijkt met rozenwater. Dat geeft het geheel een zacht rozengeurtje en helpt de huid verhelderen, samen met wat citroen- en salicylzuur dat in de ingrediëntenlijst staat. In die zin is "clean & glow" de perfecte naam voor dit product: het verwijdert de make-up en geeft de huid dan nog een extra skincare kick met een exfoliërend aspect.

Ik denk dat iedereen intussen wel heeft kennis gemaakt met de magie van micellaire reinigers. Enkele jaren geleden enorm gehyped, maar intussen bij heel wat merken een product met een vaste waarde dat vlotjes bereikbaar is voor het grote publiek. Bij Garnier krijg je nog steeds een goed werkend product, in een zéér mooi formaat, voor een érg betaalbare prijs. Persoonlijk neig ik nog steeds naar de versie met olie, maar ik houd dan ook wel van make-up die zich niet zomaar laat overmeesteren. Deze versie met rozenwater doet het in elk geval in alle zachtheid - mét een exfoliërende twist.

Garnier Micellar Rose Water Clean & Glow - 400 ml voor € 6,99 bij Di, Kruidvat, Delhaize en Carrefour

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

  1. Hoi Stamatia :)

    Je bent met je broer naar Valencia op vakantie geweest. Je postte daar mooie foto's van op Instagram <3 Mogen we weten wat je er allemaal kocht? Ooh, ik ben er zo benieuwd naar :) Ik las al iets over een oogschaduwpalletje, haha, dat weet ik wel al ;) Kocht je er alleen beauty? Er komt nog een vlog over Valencia. Leuk :)

    Prettige zondag voor jou en Timo!

    Daag xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, we zijn vorige week drie dagen naar Valencia geweest! Ben redelijk braaf geweest, haha. Een jurkje in de Zara en dan bij Sephora parfum van Jean Paul Gaultier, oogmaskers en voetmaskers van Patchology en een mini oogschaduwpalet van Natasha Denona. Oh ja, en nog vierkantje watjes in een Japans winkeltje! :D
      Er komt nog een vlog over Valencia ook! Eerst nog een "gewone" weekvlog (ergens de komende dagen) en daarna de Valencia-vlog.
      Fijne zondag, ook voor jou!!

      Verwijderen
  2. Ik ben al nieuwsgierig naar je Valentia tripje ;) Waar je verbleef en wat je gekocht hebt ;) Garnier gebruik ik eigenlijk niet vaak. De SkinActive Micellair Reinigingswater in olie van Gernier wil ik wel eens proberen en deze misschien ook. De clean & glow en het geurtje spreken mij in deze aan. Momenteel gebruik ik de Total Renew-Oil van Biotherm.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, de vlog staat klaar! Goed hotel gehad en fantastisch weer, wij content :D
      De micellaire reinigers van Garnier vind ik erg goed - je krijgt heel veel voor weinig geld. Voor mij geen reden meer om per se Bioderma te kopen.

      Verwijderen
  3. oh ik heb hier eerder een product van gebruikt (met dat gele laagje) en dat werkte echt op. Ben nu wel erg benieuwd geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die met dat gele laagje vond ik ook top, da's die met de olie en die is het sterkst voor full face make-up.

      Verwijderen
  4. 'The original' micellair water van Garnier is mijn all time favorite. Tot ik hoorde dat die van Bioderma zo goed is (niet te verkrijgen in Nederland), heb ik er 4 flessen van ingeslagen toen ik een keer in Antwerpen was. Werkt ook super goed maar die van Garnier is een stuk goedkoper (vaak 1+1 gratis) en werkt net zo goed. Voor op vakantie neem ik er altijd de reinigings doekjes van, die zijn ook heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig