29 februari 2020

Vlog: drie dagen in Valencia!

Valencia vlog

Vorig jaar trok ik met mijn broer naar Milaan, dit jaar bezochten we Valencia. Drie dagen in de zon, een welkome break van het Belgische grijze weer! Oh ja, en ook heel wat lekker eten ook :D Uiteraard heb ik alles gevlogd en er staat ook een uitgebreid fotoverslag van online!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Wat een geweldige vlog, ik heb mee genoten van jullie weekendje Valencia! Wat ziet het er mooi uit daar, mooie gebouwen, zo te zien heerlijk gegeten en wat hadden jullie perfect city trip weer, super!
  Ook leuk dat je bij Sephora hebt kunnen shoppen ;-)
  Ik ben weleens in Barcelona geweest, Valencia nog niet maar ik zou er graag een keer naartoe willen.
  Welke kleur lipstick heb je op in deze video, hele mooie kleur. Ik hou niet van nude, donker of felle kleuren maar juist van dit soort kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het weer was ideaal! Lekker zonnig, maar niet te heet, dus perfect om in de stad te wandelen.
   Haha, Sephora was de belangrijkste stop :D Ze waren er ook erg vriendelijk, dus dat was mooi meegenomen.
   Ik kan Valencia alleen maar aanraden, een hele andere vibe dan Barcelona, maar zeker zo charmant.
   Ik had twee lipsticks mee: een mattere Tom Ford in Anderson en de meer creamy Lancôme L'Absolu Rouge in 125 Adorable Détestable. Die laatste heb ik het meest gedragen, hele fijne kleur! Wel een limited edition lentecollectie item van vorig jaar, maar ik denk dat Lancôme wel een gelijkaardig kleurtje in het vaste assortiment heeft.

   Verwijderen
  2. Maar natuurlijk Sephora de belangrijkste stop ;-D
   Ik bedoelde de lipstick die je bij minuut 21:00 op hebt... ik heb even gegoogeld maar ik kom er niet echt uit welke het is. Ik zag wel dat die van Lancome nog verkrijgbaar is bij een Bijenkorf filiaal hier in de buurt.
   Ik ga ze gewoon beide proberen te swatchen...bedankt voor de info!

   Verwijderen
  3. Ja, dat is die Lancôme lipstick! Blijkbaar zit kleur Anderson van Tom Ford niet meer in de huidige collectie - het was zo een kleinere lipstick van de lips & boys of lips & girls collectie. Merken wisselen soms zo snel van assortiment, moeilijk bij te houden!

   Verwijderen
  4. Ja zo jammer dat merken vaak wisselen van assortiment! Ik heb een favoriete foundation van Chanel, de perfection lumiere velvet foundation... nu is de naam veranderd... maar hopelijk de formule niet!
   Ik wacht nog even op een 40% korting op lipsticks bij Ici Paris en dan sla ik mijn slag! :D

   Verwijderen
 2. Fijn dat jullie goed genoten hadden van deze geweldige city trip.
  Het is daar erg mooi.
  Ik ga dit op mijn wishlist zetten.....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof dat je alles zo hebt gefilmd, het ziet er super uit en wat een weertje ook..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om zelf terug te kijken ook, en een beetje te mijmeren bij het mooie weer :D

   Verwijderen
 4. Ik heb 2 keren je filmpje moeten bekijken. De 1ste keer heb ik mij blind zitten staren op je lipstick :D :D Is Turia en Ciudad de la Artes y las Cias meer het modernere stuk? En de winkels op zich? Oudentiek of ook modern? Wel erg leuk dat alles goed bereikbaar is te voet of per fiets. En voor het weertje alleen al zou je al willen gaan ;) Erg fijn filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ja, dat zijn die moderne gebouwen, leuk contrast met de oude gebouwen in het centrum van de stad. Leuke winkels gezien, veel filialen van de Inditex-groep natuurlijk, maar dat vond ik niet erg. En zeker ook wel wat winkels met lokale producten!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig