Weekly vlog

Ik prop heel wat in deze weekly vlog! We gaan nog eens op uitstap naar onze buren net over de grens, ik was na máánden nog eens mijn auto en 'ga' naar een digitaal beauty event!
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.

4 reactie(s):

 1. Ik ben nog nooit in Roermond geweest, wil ik wel heel graag eens doen! Je outfit en ooglook zag er trouwens super uit tijdens je eerste 'tuinfeestje' en de focaccia ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, het is er leuk! Het is wel ietsje verder voor jou, maar je kan er een flinke daguitstap van maken :-)

   Verwijderen
 2. Hoi Stamatia :)

  Kocht je niets in de Cosmetics Company Store in Roermond?

  Prettige verderzetting van je verlof ;)

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Saskia, je gaat het niet geloven, maar ik wist dus niet dat er ook een Cosmetics Company Store was in Roermond! Dat ben ik vorige week pas te weten gekomen! Ik zal dus nog eens terug moeten gaan :D

   Verwijderen