24 juli 2020

Weekly vlog: Roermond, auto wassen & Dermalogica event

Weekly vlog

Ik prop heel wat in deze weekly vlog! We gaan nog eens op uitstap naar onze buren net over de grens, ik was na máánden nog eens mijn auto en 'ga' naar een digitaal beauty event!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik ben nog nooit in Roermond geweest, wil ik wel heel graag eens doen! Je outfit en ooglook zag er trouwens super uit tijdens je eerste 'tuinfeestje' en de focaccia ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, het is er leuk! Het is wel ietsje verder voor jou, maar je kan er een flinke daguitstap van maken :-)

   Verwijderen
 2. Hoi Stamatia :)

  Kocht je niets in de Cosmetics Company Store in Roermond?

  Prettige verderzetting van je verlof ;)

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Saskia, je gaat het niet geloven, maar ik wist dus niet dat er ook een Cosmetics Company Store was in Roermond! Dat ben ik vorige week pas te weten gekomen! Ik zal dus nog eens terug moeten gaan :D

   Verwijderen
 3. Zo te zien toch voldoende zonbescherming in huis (Garnier & Clarins) ;) Je natural bronzer met kokoswater al uitgeprobeerd? De All Satins is echt gevaarlijk voor je :D Wat is dat precies in de Wagama met dat ei erop en hoe noemt dat? Wat heb je een prachtige auto! Welke type mercedes is dat eigenlijk? Ik weet niet of het dezelfde type is als mijn mama heeft. De Clarins zelfbruiner lijkt me ook erg fijn. Valt de kleur en geur wat mee? Voor mij ook geen nachtkleedjes. Voor mij een broek met liefst een topje zonder mouwen. Zelfs in de winter. Mijn thermostaat zal wel ontregeld zijn zeker :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb intussen alle zelfbruiners getest, moet het eens op papier zetten en op de blog gooien :D
   Bij Wagamama eet ik de 'grilled duck donburi', dat is een kom met rijst, komkommer, gegrilde eend en ei en je krijgt er nog een kommetje kimchee bij voor wat extra pit. Ik meng alles door elkaar, lekker! Je hebt het ook met kip of rundsvlees, mocht je geen eend eten.
   Ik ben supercontent van mijn GLA, rijdt als een droom!
   De Clarins zelfbruiner is heel hydraterend, van de geur niet te veel last, gelukkig!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig