4 juni 2021

BECCA Luminous Blush: Camellia

BECCA Luminous Blush in Camellia

Oh, wat houd ik van een frisse blos op de wangen! Ik mis van nature een portie pink flush om voor een gezonde look te gaan, dus is een mooie blush een must voor mijn make-up. 

Héél avontuurlijk ben ik niet: de meeste van mijn blushes liggen zowat in hetzelfde kleurensegment, namelijk een fijne mediumroze blush. En daar mag dan best wat pigment in zitten ook! 

Deze BECCA Luminous Blush in Camellia is mijn laatste nieuwe en wordt omschreven als een shimmering ballerina pink. Awel ja, daar kan ik wel mee leven, hèhè. Als een van de zes beschikbare kleuren is Camellia een koeler roze en sprak mij meteen aan. Ik ga trouwens steevast voor een poederblush - mijn gemengde huid kan niet altijd goed overweg met een crèmeblush en een poeder heeft op mij gewoon een betere houdbaarheid.

BECCA Luminous Blush in Camellia

BECCA Luminous Blush in Camellia

De textuur van de BECCA poederblush uiteraard fluweelzacht - en hoewel het geen crèmeproduct is, heeft het toch een boterzachte touch en bevat het héél wat glow. Camellia bevat een verweven gouden ondertoon, tjokvol lichtweerkaatsende pigmenten. Je krijgt dus eigenlijk een hybride van een blush en highlighter, die gemakkelijk blendt en een blurrend soft focus effect heeft. Het geeft de blush, die initieel vooral koel roze leek, iets meer dimensie en oumph

BECCA Luminous Blush in Camellia

BECCA Luminous Blush in Camellia

Camellia doet helemaal wat ik voor ogen heb: het geeft mijn wangen beetje gezonde kleur, is gemakkelijk aan te brengen en op te bouwen, heeft een zacht pigment met een naturelle glow en licht dus mijn gezicht op. Net als met de BECCA highlighters, zijn het ook hier geen glitterpartikels, maar een inherente glans. Ik doe er dan nog een schepje bovenop met een laagje highlighter, maar Camellia laat van zichzelf al een lichte glow na. Perfect voor zij die iets meer willen dan een matte blush!

BECCA Luminous Blush - 6 g voor £ 24,00 via Cult Beauty

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Interessant dat deze blush een verweven gouden ondertoon bevat en dat hij je gezicht oplicht.

  Op de foto hangt er aan de kwast een beetje roze poeder...leuk :)

  Mijn laatste nieuwe blush is 'Rosy Glow' van Dior. Hij zit in de Backstage verpakking.

  :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, Rosy Glow, dat is een klassieker! Die heb ik ook lang gehad, echt een mooie blush die zich ook een beetje aanpast op de huid. Die Backstage producten van Dior zien er altijd goed uit!

   Verwijderen
 2. Supermooi kleur, staat je beeldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige subtiele kleur, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Je kan hem ook wel wat feller aanzetten, hoor; hij is goed op te bouwen.

   Verwijderen
 4. Zeer mooie blus! Past perfect bij je! Je make-up heeft een hele evolutie gemaakt gedurende de voorbije jaren. Wel steeds in de goede richting 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik zie de evolutie ook! Op zich vind ik het leuk om terug te kijken, zo zie ik dat ik toch heel wat heb geleerd en dat heeft wel wat :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig