24 september 2020

Mijn dressing preppen voor de herfst

Dressing preppen herfst

Aaargh, afscheid nemen van de zomer is niet mijn leukste moment, máár het wordt dan wel tijd om de herfstprep te doen in mijn dressing! Welke kleren heb ik lang niet gedragen, welke schoenen moeten worden hersteld en zijn er jassen die ik toch niet meer helemaal dat vind?


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Jij bent op tijd begonnen om je dressing te preppen voor de herfst 👍 Ik zal er ook vlug moeten aan beginnen nu de herfst echt wel zijn intrede doet. De teddyjas is echt wel echt een pronkstuk. Alsook de lederen jasjes 🥰 Ik heb nog geen teddyjas, maar hopelijk vind ik dit jaar de juiste. Ik heb ook een lichtblauw lederen jasje van All Saints, maar ik draag het heel weinig. Jij wel? Waarop draag jij het zoal? Ik grijp meestal naar mijn donkerblauw lederen jasje. Is niet van All Saints en is minder zwaar om te dragen. Inderdaad de laatste Massimo Dutti jas(sen) zijn de minst flatterende jas. Maar de jasjes van All Saints lijken echt wel voor jou gemaakt te zijn 😍 En dan jouw laarzen ... OMG die heb je echt wel voor een geweldige prijs kunnen kopen 👏 Net zoals je enkellaarsjes. Ik ben jaloers 🙂 Een goede korting is blijkbaar niet voor mij weggelegd. Mijn maat is meestal vlug eruit. De lange camel coat vind ik ook super mooi! Ik hou echt van lange jassen in de winter. Heel wat merken in jouw dressing 😊 Een echte snob 🤣🤣

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, net op tijd voor het mindere weer, haha!
   Ik heb ook even gezocht naar de juiste teddyjas, ik wilde er geen fortuin voor uitgeven gezien ik het toch een beetje een trendy stuk vind. Maar dan in de Zara deze gevonden.
   Ik draag eigenlijk heel het jaar door lederen jasjes, op broeken, rokken en kleedjes. En zeker ook de lichtere kleuren, ik heb één donkerblauwe en voor de rest allemaal lichtere en pastelkleuren.
   Ik moet zeggen dat het tegenwoordig minder gemakkelijk is om die supergoede korting te vinden, dus die laarzen zijn al van een paar jaar geleden. Ik ben ook hevig fan van outletshoppen :D

   Verwijderen
 2. Je hebt je leuke roze schoenen met panterprint niet weggedaan. Oef! Dat vind ik je tofste schoenen van allemaal :D <3

  Zo fijn dat je naast je vlogs en opgemaakt filmpjes ook andere filmpjes maakt, zoals deze. Leuk ook, de verscheidenheid in je filmpjes. Zo is er voor elk wat wils, hé. Enfin, zelf bekijk ik al je filmpjes en dat doe ik telkens meerdere keren, want ik zie of hoor dan toch iedere keer weer dingen die ik niet opmerkte de eerste keer dat ik keek.

  Prettige vrijdag xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die blijven netjes staan, ze zijn te leuk! Tegen de lente ga ik ze wel eens naar de schoenmaker moeten brengen voor een nieuw zooltje, maar dan kunnen ze weer mee.

   Oh, zo tof dat de variatie in video's wordt geapprecieerd! Ik probeer maar wat ideetjes uit :-)

   Verwijderen
 3. Ohh, wou dat ik plaats had voor zo een dressing!! Leuk om te zien, helemaal in jouw kleurenpalet. Wat een mooie jassen en ook fan van alle enkellaarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die dressing stond bij mij als topprioriteit toen we gingen bouwen, hahaha! Heb er toen wel nog even op moeten wachten, dus in de tussentijd allemaal Ikea-rekjes gezet, in afwachting van the real deal :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig