7 oktober 2020

Sephora beauty haul!

Sephora haul

Een nieuwe Sephora haul, jawel! Nog nét gefilmd tijdens de laatste hittegolf, dus dat verklaart mijn luchtige tenue, haha. 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Huda Beauty is blijkbaar binnenkort in België te verkrijgen? Op de website van Ici Paris XL zijn ze aan't aftellen. Maar als beautyblogger weet je dat waarschijnlijk al 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa! Deze video is opgenomen vlak voor het nieuws bekend geraakte, dus vandaar dat ik er niet over heb vermeld. Maar vanaf 13 oktober kan je online bij Ici Paris terecht voor het volledige assortiment en in enkele geselecteerde winkels liggen dan bestsellers.

   Verwijderen
 2. Oh huda beauty is ook zo'n mooi merk, ik kan daar geen genoeg van krijgen. Wat een leuke video weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, ik heb al lange tijd sephora gold kaart. Maar ik kan nooit punten inruilen of zo. Vroeger kreeg ik af en toe eens een kortingsbon van 10
  % en dat is het. Bestel jij op sephora.fr? of op sephora.com (maar naar mijn weten verzenden zij niet naar Belgie).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een klantenkaart van sephora.com, die ik kan gebruiken als ik zelf in de VS ben (dan kan je aan de kassa vragen om de punten om te ruilen en kan je kiezen uit wat ze in de winkel hebben). Mijn tante woont zelf ook in de VS, dus wanneer ik weet dat ze naar België komt, plaats ik mijn bestelling op sephora.com, laat ik het naar haar adres versturen en zij neemt het dan mee voor mij. Online kan je bij de bestelling kiezen voor samples, punten inruilen en deze keer kon ik ook 500 punten inruilen voor 10 dollar korting. Sephora.com verzendt inderdaad niet naar België, dat zou mij ook teveel kosten aan invoerrechten en BTW, dus dat is maar goed ook :-)
   Het systeem op sephora.fr ken ik zelf niet!

   Verwijderen
 4. Super leuke producten! Die lipstick ga ik zeker checken zodra het hier te verkrijgen is. Het Anastasia setje kocht ik in Maasmechelen Village voor maar €19, dat was een superleuke meevaller! En te danken aan jou, want jij liet weten dat die winkel er nu is.
  Het palette van Natasha Denona was wel heel hoog geprijsd bij Harrods! Ik geloof dat het op de meeste plaatsen rond de €69 kost. Maar dan heb jij het natuurlijk nog voordeliger kunnen kopen 😀
  Veel plezier met je aankopen en ik kijk uit naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgende week is het al zover! Ik ga direct mijn poeder bijbestellen, haha!
   Oh, zo leuk dat je iets gevonden hebt bij Anastasia! Ik ga er zeker ook nog eens terug langs.
   Ja, ik vond het een beetje overgeprijsd bij Harrods, zeker als je dan de prijs naar Euro berekende. Vandaar dat ik vrij snel besliste om het in de VS te bestellen.

   Verwijderen
 5. Helaas heb ik geen tante in Amerika wonen :( Ideaal zou zijn moest er een Sephora in België komen :) Het pallet van Natasha Denona lijkt me echt wel TOP! Goed nieuws dat Huda Beauty binnenkort te verkrijgen is bij Ici Paris. Erg luxueuze producten allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet toegeven dat het soms wel handig is ;-)
   Oh ik heb lang gehoopt op een Sephora in België, maar vrees ervoor.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig