25 oktober 2020

Weekly vlog: oorbellen, adventkalender & mijn geurkaarsenstash

Weekly vlog

Een nieuwe weekly vlog met updates, food en geurkaarsen! 

Deze vlog is een gedeeltelijke samenwerking met Ana Luisa Jewelry. De juwelen werden ter beschikking gesteld als demomateriaal. Ik word niet betaald voor deze vlog en deel mijn persoonlijke, eerlijke ervaring met het merk. Ik ontvang geen vergoeding wanneer je de kortingscode gebruikt.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Prachtige oorbellen. De eerste oorbellen en de love oorbellen die je liet zien vind ik de mooiste. De love oorbellen zijn echt apart! Ze zijn echt iets voor jou. De Cult Beauty adventskalender is toch echt wel een pareltje. Had jij weer eventjes geluk ;-) Zo is december iedere dag toch een beetje Kerstmis :-) Ik ben team om meerdere dagen kleding te dragen. Je wast je iedere dag en doet iedere dag nieuwe deo op, enz. ... Ik ben hetzelfde van mening als u. Ik hang ook meestal mijn kleding eventjes buiten om te verluchten. Amai Timo luistert nogal goed mee tijdens het vloggen :-) Amai, wat een ferme collectie kaarsen heb jij in huis :-) Is de moeite! Ik kende het merendeel zelfs er niet van :-) Precious Amber behoort ook tot mijn favoriete van Rituals. Jouw video's zijn altijd zo leuk! Ik ben al nieuwsgierig naar je spiegel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, ik ben er zelf ook erg blij mee!
   Ik ben voorlopig van mijn adventkalender gebleven, nu nog door november geraken, haha!
   Die kaarsen zijn echt op lange termijn bij elkaar gespaard - nu met de herfst ga ik ze weer meer branden en dan zijn ze weer op tegen het voorjaar :-)

   Verwijderen
 2. Het tweede paar oorbellen vind ikzelf het mooist. Maar bij jou staan ze alle drie erg goed! Broeken draag ik meerdere dagen, bovenstukken (vooral blouses) meestal een dag. Mooie collectie kaarsen heb je :-). Zelf koop ik meestal die van Rituals.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de bovenstukken zal ik ook sneller wisselen, zeker de topjes die ik onderin draag.
   Ik denk dat mijn kaarsen nog van pas zullen komen deze herfst/winter, lockdowngewijs :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig