19 oktober 2020

Weekly vlog: Reese's fail in de auto

Weekly vlog

In deze weekly vlog doen we een kleine roadtrip richting Oost-Vlaanderen met een Reese's fail (nog steeds lekker, gelukkig!) in de auto, gevolgd door nog meer food!

 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuke video, en al die heerlijke taartjes die passeren! Bedankt ook voor de tips van Huda beauty, weet ik ineens wat ook op mijn lijstje kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De taartjes zijn goedgekeurd :-)
   Ik wacht nog even af tot er nog een 21% actie is en dan sla ik mijn slag bij Huda Beauty :D

   Verwijderen
 2. Welke kleur draag je eigenlijk op je wenkbrauwbot van UD? Het Smokey Obsessions palet spreekt me wel aan omdat het een neutraal palet is. Wil je met deze misschien eens een look maken met de kleuren die je gebruikt? Welke lipgloss droeg je bij 15:00? Is die semi-mat? Haha de kat in de hoek :-) Tegen de tijd dat je die pot collageen uit hebt kan je wel slikken hoor :-D Haha nog eentje die strijkt voor TV :-) Peter vindt dat maar niks als ik dat doe. Leuke video en hoe dan ook eten en drinken hoort erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik de lichte kleur uit UD Naked Basics, dat is Venus. Ik zou eens moeten kijken of ze die ook los verkopen!
   Ik zal eens een look maken als ik een nieuwe Smokey Obsessions heb, want die lichtroze kleur rechtsonder is nu volledig op!
   De lipgloss op 15:00 is een liquid matte van Huda Beauty, de kleur Crush! Dus na een half minuutje is die mat en droog.
   Nee, ik kan dus echt geen grote pillen slikken, heb dat al heel mijn leven. Hoeveel collageen ik ook neem, het blijft altijd een hele onderneming :-)
   Oh, ja, wat doe je anders als je strijkt? Is maar saai om gewoon voor je uit te kijken, toch? Dus ik kijk altijd TV :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig