17 oktober 2020

Empties! Opgemaakt september 2020

Opgemaakt

De empties van september zijn er en ditmaal met een heel aantal make-upproducten - trots op mezelf, haha!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Jammer dat de navulling handzeep van L'Occitane niet meer verkrijgbaar is :-( De katoenen maskers gebruik ik de laatste tijd niet meer. Ik ben fan van de cellulose maskers. Ik zal ze toch eens moeten gaan opgebruiken. Anders blijven ze hier maar liggen. Heb jij de nieuwe ANR van EL al intussen? Ik nog niet. Ik heb zelfs nog 1 in back-up staan. Ben je al ooit eens met de ANR gestopt? Als ik nog eens in de outlet ben, ga ik zien of de lipstick van TF, spanish pink er is. Veel opgebruikt. Vooral veel make-up. Leuke video.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de gewone winkel is die nog wel te krijgen, maar in de outlet dus al heel lang niet meer. Denk dat ze de verpakking gewijzigd hebben en toen kwam corona dus iedereen slaat meer handzeep in, haha.
   Ik heb hier toch nog heel wat maskers liggen, maar inderdaad die cellulosemaskers zijn heel aangenaam!
   Nee, de nieuwe ANR nog niet gekocht. Ik heb nog twee 'oude' in backup dus ik ga eerst die opgebruiken. Ik ben al vaak gestopt, voornamelijk om andere producten te testen, maar elke keer ik terug begin, merk ik gewoon hoe goed mijn huid eruit ziet mét ANR erbij. Dus voor mij blijft ANR een vaste waarde.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig