24 januari 2021

Empties! Opgemaakt december 2020

Opgemaakt

De laatste empties van 2020!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik was ook niet ondersteboven van die maskers van EL. Ik heb deze ook maar 1 keer gekocht. Ik denk dat je ze per stuk bij ICI Paris in de winkel kan kopen, maar ik ben niet zeker of het nu nog is. Tigra blij met de catwoman in huis :D? Ik ben ook begonnen met die gummie's van Lucovitaal. Ik ben benieuwd. Eau précieuse kan je bij DI kopen. Ik heb ook geen verschil gemerkt van het EL dark corrector serum. Wel ben ik fan van EL perfectionist [CP+R] serum onder mijn make-up als primer. Het verschil is er en blijf ik steeds kopen. Daarna gebruik ik nog een laagje van Too Faced hangover. Zodra ik mij mascara op is ga ik die van Chanel le volume eens proberen. Weer een leuke video om naar te kijken en je hebt de voorbije maand weer veel opgemaakt 😉👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ze waren niet zo geweldig hè! In tegenstelling tot hun Advanced Night Repair maskers, die vind ik super.
   Zit aan doosje nummer 2 van de vitamines, dus ik duim nog voor mezelf, haha.
   Perfectionist vond ik ook altijd een fijn serum, werkte inderdaad heel goed onder de make-up!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig