4 maart 2021

Huda Beauty Topaz Obsessions Eyeshadow Palette

Huda Beauty Topaz Obsessions Eyeshadow Palette

Bijna drie jaar geleden werd ik verliefd op het Huda Beauty Smokey Obsessions paletje, om na lange tijd te beseffen dat het een limited edition palet was. Geen idee waarom, want Smokey Obsessions bevatte mooie, neutrale kleuren die ik letterlijk tot de laatste korrel uit de pan heb geschraapt. Sidenote voor wie doorklikt naar die review: ofwel was ik enorm vermoeid toen ik de foto's voor de toenmalige review nam, ofwel droeg ik een slechte concealer, want ... donkere kringen van hier tot in Tokio! 

Huda Beauty Topaz Obsessions Eyeshadow Palette

Ik vond dit Huda Beauty Topaz Obsessions Eyeshadow Palette in mijn Cult Beauty adventskalender: op het eerste zicht niet meteen 'mijn' kleuren, maar het bevat wel enkele neutrale(re) tinten. Op zich is het nog steeds dezelfde formule: elk Obsessions paletje bevat negen kleuren in een bepaald thema, met een mix van mat en shimmer en een zeer degelijk pigment. Ik houd van de compactheid van de Obsessions paletjes: ze passen letterlijk in de palm van mijn hand, maar je krijgt veel kleuren om mee te spelen en het is effectief realistisch om een palet van dit formaat op te maken. Ook fijn: je kan het merk ontdekken zonder dat je meteen een groot (duurder) palet moet aanschaffen.

Huda Beauty Topaz Obsessions Eyeshadow Palette

Huda Beauty Topaz Obsessions Eyeshadow Palette

Huda Beauty Topaz Obsessions Eyeshadow Palette

Voor Topaz zit het thema in terracotta- en aardetinten. De swatches neigen over het algemeen vooral naar de oranje terracotta kant, dus is het voor mij een beetje puzzelen wat samen past. In de pan valt het nog mee, maar op mijn arm en op mijn ogen wegen de warme kleuren toch wel erg door - en dat is gewoonweg minder mijn smaak. Deze ooglook lag dan ook ruim buiten mijn comfortzone! 

Kwaliteitsgewijs heb ik echter absoluut niets te klagen: alle kleuren swatchen en blenden prima en blijven ook erg mooi zitten op de oogleden. Nadeel: ook dit palet blijkt - alweer! - limited edition, dus het is een kwestie van snel zijn. Ik vind het bijvoorbeeld niet meer terug bij  het Belgische verkooppunt van Huda Beauty, Ici Paris XL, maar wel nog op haar eigen webshop. Dus als ik mag kiezen: graag een re-run van Smokey Obessions en dan is alles prima!

Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palette in Topaz - € 29,90 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Echt een prachtig palette, wat een mooie tinten zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look, maar de kleuren zijn misschien ook iets minder voor mij! Het smokey palette zou ik dan ook direct kopen!! Ik wil dolgraag iets van het merk aankopen, maar bij mijn Ici Paris XL hier het dichtste bij huis, hebben ze het niet in de winkel...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is jammer dat het enkel in geselecteerde winkels ligt! En dan nog niet alles, volgens mij, enkel de bestsellers. Al de rest staat online. Ik kan het merk wel aanbevelen, nog niet echt iets slechts van getest!

   Verwijderen
 3. Door de oogschaduwkleuren lag deze ooglook ruim buiten je comfortzone, zeg je. Jammer, maar ik denk dat je vast wel iemand anders blij kan maken met dit palette. De kwaliteit en de pigmentatie lijken me prima.

  Je draagt hier een andere kleur lippenstift dan wat je doorgaans draagt. Ik moet er een beetje aan wennen ;)

  Fijne dag verder xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kan er zeker wel iemand mee plezieren! De hele look was een beetje te oranje voor mij - ook voor mij even wennen!

   Verwijderen
 4. Jammer dat de kleuren niet jouw ding zijn, want de pigmentatie is echt heel goed. Maar niets verloren als je er iemand blij mee kan maken 😘

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig