2 maart 2021

Weekly vlog: lentegroen op het terras

Weekly vlog

Het was héérlijk weer en dat vroeg om wat lentegroen op het terras!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat zag je er leuk uit in het begin van het filmpje. Je foundation heeft een mooie glow en staat je super :)

  Geniet van je bloemen en planten, zowel die op je keukentafel als die op je terras xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Geeft meteen een fris beeld met een beetje groen op het terras - en ik ben echt geen goede plantenmoeder dus dit is al ferm voor mijn doen, hahaha!

   Verwijderen
 2. Oei weer een mol 🤨 Hopelijk heeft je afweersysteem geholpen 😉 En toch weer een bankje gevonden 😄 Amai, dat verhaal van die koper 😮 Ongelooflijk dat er zo mensen bestaan. Een schande! 😯 Jij bent te veel goed meid. Leveren en dan nog eens terug gaan halen. Dat laatste hoefde je zelfs nog niet eens te doen. Mooie bloempot en bloemetjes. Is dat een Camelia in die gekochte bloempot? Zijn de knoppen al open aan het gaan? Geeft direct wat lentegevoel in huis eh 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas weer eentje! Maar goed nieuws: ons afweersysteem lijkt tot nu toe te werken! Geen molshopen meer te zien en daar doen we het voor, haha.
   Ja, ik kan het zelf niet geloven hoe schandelijk mensen zich gedragen.
   Die twee planten zijn de Camellia Japonica, goed gespot! Niet alle knoppen zijn al open, maar enkele wel! Mooie kleurtjes!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig