1 april 2021

MISSHA Airy Fit Sheet Mask

MISSHA Airy Fit Sheet Mask

Ik ben terug met een nieuwe K-beauty review! Wie over K-beauty spreekt, kan niet anders dan de inmiddels goed ingeburgerde tissuemaskers vermelden. Enkele jaren geleden sijpelden deze schatjes mijn beautyroutine in, om er nooit meer uit te verdwijnen. Tissuemaskers geven mij een altijd soort van at home mini spabehandeling, een momentje me-time of even bewust te rusten en te genieten. Ik kocht en testte al héél wat exemplaren van diverse merken. Vandaag is het de beurt aan de MISSHA Airy Fit Sheet Masks.

Het Koreaanse merk MISSHA bestaat reeds 21 jaar en kan een mooi palmares voorleggen. Hun producten worden ontwikkeld op basis van de wensen en noden van de klanten, waarvan de teller intussen op 10 miljoen staat. Het is naar mijn aanvoelen ook een van de meer bekende K-beautymerken, want ik heb de naam regelmatig zien passeren op de blogs die ik lees.

Het ene sheet masker is het andere niet, ook dat heb ik al aan den lijve mogen ondervinden. De dikte, pasvorm en het materiaal (biocellulose dan wel hydrogel) van masker kan wel eens verschillen. Deze Airy Fit Sheet Masks zijn bijvoorbeeld ultradun en zijn gemaakt van een kleverige rijstpasta. Ze zijn twee keer zo dun dan een standaard sheet masker en hebben daardoor een meer skin-like effect.

MISSHA Airy Fit Sheet Mask

Het materiaal zorgt voor een heel comfortabel, nauwelijks aanwezig gevoel tijdens het dragen en is luchtdoorlatend, wat de werking van het serum moet bevorderen - de actieve ingrediënten kunnen daardoor gemakkelijker tot in de diepere huidlagen dringen. Omdat het zo dun is, duurt het wel iets langer voor ik het masker volledig ontplooid krijg, maar al bij al wijst het zichzelf uit. Máár het moet gezegd: dit is effectief het dunste en lichtste masker dat ik al heb getest én het blijft netje zitten, zonder af te zakken. De pasvorm is zeer degelijk, maar niet perfect - vooral de opening voor de ogen is aan de kleine kant, al betekent dat wel dat ook mijn oogzone het serum mag opslorpen.

MISSHA Airy Fit Sheet Mask

Er zijn meerdere Airy Fit Sheet Masks en deze drie soorten met aloë vera, tea tree en komkommer bevatten een water essence serum: een zeer lichte en waterige essence met een verfrissend en hydraterend effect op de huid. Er zit meer dan genoeg serum in de verpakking en de maskers zijn ook zeer goed doordrenkt - fijn! Hoewel ze elk andere hoofdingrediënten bevatten en dus vanuit een iets andere invalshoek vertrekken, vind ik de uiteindelijke werking vrij gelijkaardig: mijn huid voelt super gehydrateerd, zacht, terug in balans en verfrist aan. Mijn eerste kennismaking met MISSHA verliep dus aangenaam, al helemaal omdat de maskers erg budgetvriendelijk zijn.

Missha Airy Fit Sheet Mask - € 1,95 verkrijgbaar via de webshop Korean Skincare

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Die zijn inderdaad heel erg goedkoop en doen goed werk. Maar omdat ze zo dun zijn, scheuren ze dan niet vlug?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, ik weet niet wat het is, maar het materiaal is superdun en toch stevig. Dus bij mij geen scheurtjes te zien en ik heb nog best stevig getrokken zodat het overal strak zat.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig