5 april 2021

Weekly vlog: paasweekend & bloesems in de Japanse Tuin

Weekly vlog

Vrolijk Pasen! Na een druk paasweekend vol lekkers, geniet ik zelf nog even na van de mooie bloesems in de Japanse Tuin - zo blij dat ik het dit jaar wel kon bezoeken!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Gezellige vlog 👌🏽
  Wat een prachtige barbecue.....
  Leuk idee om op Pasen te barbecuen....
  Prachtige glazen...
  Soort bourbon glazen...
  Prachtige shirts en trui had je geshopt.
  Het matched perfect bij je dress.
  Nou en birckestocks lopen fijn....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De glazen zijn inderdaad een soort van coupe, blij dat ik ze nog eens kon gebruiken.

   Verwijderen
 2. Superleuke vlog, zag er een heel gezellig weekend uit! Ik heb intussen, na het zien van je foto's, ook tickets geboekt voor de Japanse tuin :) Voor de paasvakantie, wanneer voor ons nog paste, was het al allemaal uitverkocht. Maar dus we gaan de week nadien op woensdag... Hopelijk geen sneeuw meer en toch iets warmer dan hoe het weer er momenteel uitziet... bedankt voor de tip!! Nu wil ik zo een visje, want dat ziet er zo schattig uit, maar ik lust niet graag bonen :D Zal dat aan de hubby aanpraten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik duim mee voor je dat het beter weer wordt! Die visjes waren er ook met een vulling van pudding en ik dacht ook iets met matcha, dus je kan nog kiezen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig