24 april 2021

Weekly vlog: hubby's verjaardag vieren

Weekly vlog

We vieren Timo zijn tweede lockdownverjaardag - gelukkig mét mooi weer, dus we konden in shiften werken op het terras!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Mooi je make-up! Die iemand maakt precies wat te bakken 🤣 Geef die iemand maar geen verfpenselen, want die overleven het niet 😅 Wat een mooie roosjes en zo speciaal. Hiep hiep hoera voor Timo! Gelukkig was het mooi weer. Dit jaar was het voor de eerste keer in heel mijn leven op mijn verjaardag mooi weer en konden we buiten zitten. Zal ik niet vlug vergeten! Zal denk ik ook niet meer gebeuren. Het voordeel van corona is dat je nu meermaals 'moet' feesten 😂. Leuke weekly vlog! 👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, gelukkig valt het geklungel hier voor de rest mee :D
   Het was echt een fijne verjaardag, zeker in vergelijking met vorig jaar toen we niemand mochten uitnodigen. Maar het zal toch fijn zijn als we gewoon iedereen tegelijk mogen laten komen!

   Verwijderen
 2. Hoi,

  Ooh, je hebt je mouse flats van Marc Jacobs weggedaan. Ik heb die schoenen door jou leren kennen, want ik had er nog nooit van gehoord tot jij de jouwe eens toonde in een filmpje. Dat is al weer enkele jaren geleden. Toen ik ze wat later zelf spotte in de solden bij New Paris Londres in Maasmechelen heb ik mijn eigen paar mouse flats gekocht. Metallic grijs met zwarte studs. Ik heb ze nog steeds :)

  Wat een mooie rozen <3 Leuk, 2 kleuren in 1 bloem. Heb je dit jaar ook al ranonkels gekocht of is het seizoen voor ranonkels al voorbij? Ze zijn er maar voor een korte periode, hé?

  Nog een late maar welgemeende proficiat voor de jarige Timo. Driewerf hoezee :D

  Jullie ijsschep was stukgegaan. Ofwel was het ijs keihard bevroren ofwel kent Timo zijn eigen kracht niet, haha :D

  Prettige zondag ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet toegeven: ik heb erg getwijfeld over die mouse flats! Gewoon omdat ik ze nog altijd zo leuk vind en ik nog exact weet hoe lang ik er naar heb zitten kijken en hoe blij ik was toen ik ze kocht. Maar als ik ze niet draag, is dat ook zonde... Dus ik ben op zich wel blij dat ik daar afscheid van heb kunnen nemen.
   Ik heb een keertje ranonkels gekocht, maar inderdaad, hun bloeimoment is erg kort! Ze zijn net wat eerder dan pioenen en ik ben blij dat ik ze toen op de markt vond.
   Ik zal de verjaardagswensen doorgeven :-)
   Echt, dat ijs was nog niet zacht en hij drukte hard door en toen... kapot! Gelukkig geen gewonden gevallen :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig