20 april 2021

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

Met de lente in volle aantocht zwaaide ook deze nieuwe Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal bij mij binnen. De nieuwste uitbreiding van het La Vie Est Belle-gamma omarmt geluk als een vorm van energie, als het ware good vibrations die het geluk uitstralen. En laten we eerlijk zijn, dat past perfect bij de stiekeme, ontluikende hoop die het nieuwe seizoen met zich meebrengt - want we kunnen na dit vreemde jaar allemaal wel een portie positiviteit gebruiken!

Soleil Cristal is dan ook een parfum met een 'stralend' parfumspoor vol zonnige geurnoten. In de topnoten wordt de zon vertaalt naar citrusachtige facetten van bergamot en mandarijn als frisse opener. In het hart krijgt het bloemige trio van jasmijn, oranjebloesem en ylang-ylang een exotische twist met kokosnoot, dat het geheel een meer romige, fluwelige toets geeft. De basis wordt gebouwd op de signatuur van de gehele La Vie Est Belle-familie, iris en patchoeli, maar wordt bij Soleil Cristal geflankeerd door een sensuele vanilletoets. 

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

Een lenteparfum verwacht je misschien eerder in de vorm van een eau de toilette, maar de zonnige noten komen erg goed weg als een eau de parfum - hierdoor blijft de geur ook lang hangen op de huid. Toch blijft Soleil Cristal als geheel een zekere lichtheid en frisheid behouden, perfect in balans met de meer verslavende, warme kant. Het is een mooie vertaling van die good vibrations, een toegankelijke vorm van energie die het geluk uitstraalt en die doet glimlachen. Het is herkenbaar een La Vie Est Belle-parfum, maar nét ietsje zonniger aka zoeter door die mix van kokosnoot en vanille. Ik denk dat dit in de parfumerie een allround lieveling wordt, zeker voor wie van bloemig met een hintje zoet houdt. Ik vermoed dat deze ook perfect werkt als de temperaturen nog meer de hoogte in gaan, omdat de kokos- en vanilleblend de tropische toets kan doorstaan. 

Als je de wereld laat stralen van geluk, verdien je een passende outfit, haha. En dus werd Soleil Cristal opgepimpt met holografische reflecties op de flacon - als evenbeeld van een kleurrijk regenboogprisma dat met elke beweging fluctueert en verrast. In dezelfde lijn glinsteren ook de vleugeltjes rondom de hals volop - perzikroze met een plus - en persoonlijk vind ik dit de mooiste La Vie Est Belle-flacon tot dusver. Geurgewijs verkies ik binnen de La Vie Est Belle-familie wel eerder voor zoiets als een La Vie Est Belle Intensément, ietsje sensueler en nog steeds mijn favoriet!

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal - 50 / 100 ml voor € 86,30 / 120,70

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

  1. Wat een mooi flesje, benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het flesje wint direct alle punten! :-) De geur is gelukkig ook goed, haha.

      Verwijderen
  2. Wat zijn er al veel geurtjes binnen het gamma van La Vie Est Belle te koop, hé?

    Zelf heb ik enkel La Vie Est Belle En Rose uit deze reeks.

    Ik denk dat het flesje in het echt nog mooier is dan op je foto's te zien is. Het lijkt me zo'n flesje waarvan de schoonheid moeilijk op foto vast te leggen is ;)

    Interessante omschrijving van de geur ook :)

    Saskia ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, er zijn al best veel varianten! Ze bouwen telkens verder op de originele variant.

      Het flesje is inderdaad nog mooier in het echt, dan kan je echt met de lichtinval spelen :D

      Verwijderen
  3. Prachtige flacon! Ben heel benieuwd naar deze geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het flesje is echt een pareltje 👌 Over de geur twijfel ik of het iets voor mij is. Misschien moet ik eerst ruiken voor ik iets zeg 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zal er inderdaad van afhangen of je die kokos/exotische component lekker vindt!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig