1 mei 2021

Weekly vlog: scrunchies, focaccia & me-time

Weekly vlog

Ik werd getipt over dé zijden scrunchie dupes, maak zelf heerlijke focaccia en geniet van wat me-time op zondag.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Mooi pincet! Ik ben heel erg benieuwd naar de scrunchies van W7 en of je verschil voelt na het gebruik van de OGX producten 😉 De kleuren van het kleedje is echt wel helemaal iets voor jou. Hopelijk nog geen ongelukken gebeurd in de keuken met je messen? 😅 Mogen die Kilner deksels ook in de vaatwasser steken? 😊 Prachtige schilderijen die Timo gemaakt heeft. Ze zijn super mooi! 😍 Dikke duim omhoog voor Timo! 👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, mijn vingers heb ik er gelukkig nog niet afgehakt :D
   Die deksels mogen in de vaatwasser, maar het rubber gedeelte moet je er dan wel afhalen.
   Ja, hij heeft dat echt goed gedaan, ze zijn een meerwaarde en aankleding voor onze woonkamer!

   Verwijderen
 2. Het 'netjes' snijden van de focaccia was inderdaad blijkbaar moeilijk voor je :D Toen je klaar was lagen er allemaal stukken en brokken op je plank :D

  Fijn dat jullie huis stukje bij beetje afgeraakt :) De badkamer, de woonkamer,... jullie gaan er geraken ;)

  Daag xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt, ik weet niet wat het is, maar als ik brood, sandwiches of een pistolet moet snijden, kan je er donder op zeggen dat ik een hoop kruimels heb :D Andere mensen snijden dat precies zonder gemak, haha.

   Nu is het volle bak gaan voor de badkamer! Helaas heb ik kranen gekozen waar blijkbaar een langere levertijd op zit, dus het is nog even koffiedik kijken wanneer ze kunnen starten.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig