21 mei 2021

Weekly vlog: terrasjes, terrasjes, terrasjes!

Weekly vlog

Een vlog vรณl terrasjes, shoppen in Roermond outlet en een dagje naar de Belgische kust, hoera!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hoi :)

  Jullie zijn tegenover het station van Genk gaan eten. Ik herkende het station meteen op de achtergrond :)

  Oeh, ik zie frambozenvlaaien liggen bij The Bakery :P

  Grappig dat je je nagels lakte toen je zat te wachten bij je kapster. Kwestie van je tijd daar optimaal te gebruiken en je in stilte nuttig bezig te houden :D

  Je hebt je Adidas sneakers weggedaan. Ze waren zo leuk ;)

  Wat zag je salade geitenkaas er goed uit. De tomaat met garnaaltjes van Timo ook.

  Wat attent dat je op het terras een dekentje kreeg om over je benen te leggen. Dat noem ik nog eens service :D

  Ik wens je een verkwikkend weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt! Gusto ligt netjes tegenover het station dus af en toe krijg je nog wat entertainment mee, haha.
   Mijn kleur moet een half uurtje of zo intrekken, dus ik heb mij inderdaad nuttig kunnen bezighouden met het lakken van mijn nagels :D
   Ja, ik vond ze ook leuk, maar de maten van Adidas zijn een beetje vreemd. Ze hebben geen gewone 39, ze springen van 38 naar 39 1/3 en dan naar 40. Zelf heb ik 39, dus ik had die 39 1/3 gekocht, maar eigenlijk zit je daar met zo een hardere tip en vond ik dat ik toch niet helemaal comfortabel zat, vooral als ik ze lang aan had. Heb ze dan verkocht (want ze waren nog heel mooi) en heb dan iets langer dan een half jaar naar vervangers zitten zoeken.
   Fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Ik kom vaak in Genk, maar de Gusto hebben wij nog niet gedaan. Heel verfijnde gerechten precies. Is de pink latte ook een koffie? Het kleedje van Ted Baker heb ik ook vast gehad, maar ik vond het voor mij te kort voor mijn leeftijd ๐Ÿ˜Š De burger van Marloos zag er ook wel heerlijk uit precies ๐Ÿ‘ Die groene tuinafvalcontainer zag er precies goed vol uit. Een teken dat je hard hebt gewerkt ๐Ÿ˜œ En bij Reiss iets gekocht zag ik? En die nude/roze pumps van bij Jimmy Choo? ๐Ÿ˜œ Het was bij Prada wel voor niks zeker? ๐Ÿ˜‚ I like Birkenstocks! Mooie aankopen ook trouwens. Het blauw Reiss kleedje is ook perfect voor het najaar met nylons. Mooi! Jullie hebben intussen toch al heel wat terrasjes gedaan ๐Ÿ‘๐Ÿคฃ En dan met je nieuwe sneakers het zand al in ๐Ÿ™ˆ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De pink latte was volgens mij meer koffie-achtig, maar dan met rozenblaadjes bovenop. Wel superlekker!
   Haha, ik heb die groencontainer nu al twee keer volledig gevuld met onkruid, en dat blijft maar terugkomen :DDD
   Ja, bij Reiss en kleedje gekocht en een blazer! Kwestie van klaar te zijn nu we weer buiten mogen, haha.
   Bij Jimmy Choo niets gekocht, vooral gekeken ;-) En Prada, ... ik weet niet hoe het komt, maar die rij was niet normaal lang. En het ging traag vooruit, dus ik had daar echt het geduld niet voor.
   Gelukkig was het zand goed nat, dus de sneakers waren safe ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig