20 augustus 2021

Bobbi Brown Luxe Lip Color in Neutral Rose

Bobbi Brown Luxe Lip Color in Neutral Rose

Ah... de lipsticklover in mij sloeg nog maar eens toe. Ter mijner verdediging: deze Bobbi Brown Luxe Lip Color zat in een set samen met een highlighter en kwast en was dus een package deal. Te mooi om te laten varen, al helemaal omdat ik zo een flinke duit kon besparen. Bobbi Brown is duidelijk een high end merk, als ik naar de prijzen kijk!

Bobbi Brown Luxe Lip Color in Neutral Rose

Bobbi Brown Luxe Lip Color in Neutral Rose

De vierkante goudkleurige huls bevat een klein gelukje - het is de Bobbi Brown Luxe Lip Color in Neutral Rose - een mediumroze lipstick met een neutrale ondertoon die zich daardoor waarschijnlijk tot allemansvriend mag rekenen. Het is een kleur die perfect matcht, ongeacht of je voor casual dan wel fancy gaat en die vlot de day to night overgang kan maken. Bovenop het Charlotte Tilbury lippotlood in Pillow Talk wordt hij op mijn lippen wat dieper en getemperd, maar behoudt het de neutrale, mediumroze kleur. In België spot ik 24 verschillende kleuren van de Luxe Lip Color - en geloof het of niet, maar er zijn nog een drietal roze kleuren die ik graag eens van naderbij zou bekijken, oeps.

Bobbi Brown Luxe Lip Color in Neutral Rose

Bobbi Brown Luxe Lip Color in Neutral Rose

Als Luxe Lip Color bevat de lipstick een formule met intense pigmentatie én hydratatie: de crèmige textuur glijdt over de lippen, geeft ze direct een intense kleur maar dat alles op een uiterst comfortabele en verzorgende manier. De lipstick vult optisch de lijntjes op en droogt na verloop van tijd de lippen niet uit, dat maakt het draagcomfort optimaal. De houdbaarheid is meer dan prima - door de pigmentatie kan deze lipstick veel aan, inclusief mondmaskers. FIY: ik draag zelf graag een zijden mondmasker, ik heb de indruk dat mijn lipsticks het dan altijd beter overleven. 

Bobbi Brown Luxe Lip Color - 3,8 g voor € 38,00 via Bobbi Brown

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hoi :)

  Ik ben het setje waarin deze lipstick zat laatst ook gaan kopen in Maasmechelen. Komt door jou :P Ik ben ook blij met de 2 highlighters en de kwast.

  Bobbi Brown is inderdaad een high-end merk. Hun skincare is ook niet goedkoop.

  Fijn dat je artikels schrijft over producten die in de outlet te koop zijn. Dat deed je eerder ook al met een highlighter van Estee Lauder (Modern Mercury) en die ben ik ook gaan kopen. Ik zag laatst dat die nog steeds te koop is in de Cosmetics Company Store.

  Op je foto's zie ik een flesje met pipet waarop het woord 'pai' gedrukt staat. Wat is dat?

  Ik keek vandaag al naar het filmpje dat je maakte over jullie reis naar Rome. Bedankt dat je zovéél gefilmd hebt voor ons. Je wist ook heel veel over de plekken en gebouwen die jullie bezochten. Ik kan niet wachten tot je 'Rome shoplog' online komt :D Ik las ergens dat je jouw gekochte spulletjes uit Roermond ook zal tonen. Oeh, ik kan niet wachten ;)

  Prettig weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bobbi Brown koop ik daarom graag in de outlet! En die hun kleuren blijven redelijk stabiel, dus kan je vaak ook nog in het vaste assortiment terugvinden, altijd fijn.

   Dat Pai flesje is een huidolie met vitamine C, zat in een goodie bag van Cult Beauty, bij een van mijn bestellingen een tijdje terug. Ik ben deze nu aan het testen!

   Jawel, de Rome / Roermond shoplog is opgenomen, dus die komt snel online! :-)

   Verwijderen
 2. Ciao Bella
  Ik heb genoten van je filmpje over Rome! Nu uitkijken naar je Rome shoplog.
  Zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grazie! :-)
   Ik moest nog aan jou denken toen we naar Italië afreisden - Rome heeft in elk geval al een hele goede indruk nagelaten!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig