6 november 2021

InstaLoves: oktober 2021


Eerst en vooral een "oeps, sorry" van mijnentwege want in alle drukte ben ik de InstaLoves van september vergeten! Tegen dat ik dat door had, was het al eind oktober en wat te laat om er nog aan te beginnen. Máár ik squish ze er gewoon nog even bij in deze InstaLoves van oktober, haha. Two for one, zeg maar :D


September en oktober waren drukdrukdruk. We mochten terug meer naar het werk, op een gegeven moment waren we zelfs enkele weken van de mondmaskers verlost, en we gingen wat meer op schok met de vrienden. Maar er werd ook heel wat aan het huis gewerkt - soms onverwacht, omdat er dingen kapot gingen, zoals de verwarmingsketel die besloot het te begeven toen ik onder de douche stond en mijn haar dan maar met ijskoud water moest uitspoelen, maar soms langverwacht, zoals in onze badkamer! 


Het was een hele organisatie met veel stof (dat stuk had ik duidelijk niet gemist, haha) en op een gegeven moment - toen ze het grote stuk voor de lavabo via het raam naar binnen moesten heisen - was het ook erg spannend, maar het eindresultaat is om van te smullen. Ein-de-lijk een groot badkamermeubel met veel plaats voor al mijn potjes en tubes, haha. We namen ook afscheid van onze dikke spiegelkast en de ruimte werd plotsklaps groter en ruimer, heerlijk!


Ik stond te popelen om de lades te organiseren en daarvoor ging ik uiteraard richting Ikea. Begin september lanceerde Ikea met Nojig een nieuwe lijn organisatiebakjes en die leken mij ideaal voor mijn badkamer!


Het maakt het eens zo leuk om mijn skincare te doen: alles zit nu netjes samen in de lade, overzichtelijk en geordend per soort, zalig! Dit waren enkele producten voor de ochtendroutine - ik ben fan van de Fresh Rose-lijn en uiteraard herken je ook de geweldige Estée Lauder Advanced Night Repair. De crème van Clarins is intussen op, maar was ook een fijntje voor in de ochtend!


Intussen is het al wat te koud, maar deze gelato van bij Milanese in Antwerpen was zeer te smaken! Ik kreeg intussen ook enkele nieuwe tips binnen, want blijkbaar zijn er nog wel enkele goede gelatoadresjes in het Antwerpse. Ik weet weer wat doen...Nog meer "moois" in Antwerpen: Mooy! Helemaal in het roze dus helemaal mijn ding :D Je kan er ontbijten, lunchen of in de namiddag genieten van een koffie en een stukje taart. De zeteltjes achteraan zijn erg comfortabel, dat heb ik zelf mogen ervaren, haha.


Ik was niet zo blij te ontdekken dat mijn favoriete Joico volumemousse niet meer werd gemaakt. Daar stond ik dan met mijn lege verpakking. Gelukkig kreeg ik al enkele tips van jullie door, dus daar ging ik achter aan!


Enkele Netflix-tips! The Good Liar was een entertainende film - je ziet het al gebeuren, die arme weduwe wordt opgelicht door een man die op haar sentiment inspeelt. Maar het venijn zit zoals altijd in de staart...


Uiteraard keek ook ik naar het gehypete Squid Game - zot, zotter, zotst. De eerste aflevering was meteen al traumatisch, want ik zal nooit meer het spelletje 1, 2, 3, piano kunnen spelen zónder aan Squid Game te moeten denken :D


Animatiefilms, yes! Deze Vivo was weer zo'n feelgood film, en daar kijk ik ze dus ook voor. 


Ik moest voor het eerst met mijn wagen naar de keuring - gelukkig op afspraak dus ik moest niet aanschuiven. Tijdens het wachten kwam deze beauty naar buiten, zo zie je nog eens iets!


Moet er nog plissé zijn? Awel, ja! Toen ik in de Primark naar de kassa liep, zag ik dit jurkje op een paspop hangen en ik wist direct dat het iets voor mij was. Driekwart mouwen, een midi jurk én plissé, dat is een goede combo.


Een dagtrip naar Amsterdam, why not? Twee uurtjes filevrij rijden in het weekend en we arriveerden in de Nederlandse hoofdstad! Het was nog vroeg en Amsterdam werd nog maar net wakker, dus gingen we voor een latte en een croissant langs bij Pluk, een Insta-adresje. De service was helaas erg traag en ik was niet erg onder de indruk, maar fotogeniek was het daar wel.Ik vond het leuk om eens in een megagrote Bijenkorf te kunnen rondlopen - de beautyhal is erg impressionant met heel wat mooie merken en een prachtige marmeren vloer. Er stond ook een Gucci-counter, dus maakte ik van de gelegenheid gebruik om de bronzer te kopen. Tweede keer, goede keer, want ik kreeg de bronzer mee en niet het poeder, haha.


Omdat het een spontane trip was, had ik niet heel veel voorbereidingstijd. Maar een Google-zoektocht naar de mooiste terrassen in Amsterdam leverde wel dit fijne adresje op! De lunch bij Lion Noir was een meevaller: het eten was lekker en we zaten natuurlijk in de mooie en groene binnentuin, een beetje afgeschermd van het lawaai van de stad.Ik ging niet echt om te shoppen, al kwam ik wel in de verleiding toen ik dit mega kaaswiel zag, hahaha! Maar toen kwamen we geheel onverwachts Anthropologie tegen... oh my! Ik vind dat een zalige winkel en het was erg fijn om nog eens 'in het echt' te kunnen browsen. Deze leuke mokken zijn van de Franse Bistro-lijn en ik kreeg vorig jaar eentje voor mijn verjaardag, waar ik nog steeds erg blij mee ben.


Ik liep uiteraard niet met lege handen Anthropologie uit... Ik spotte deze geweldige mok en kon haar blush wel appreciëren, haha. Wat denken jullie, twinning or not? :DMijn vriendin werd 40 en nodigde ons uit voor een verrassingsuitje. We hadden er het raden naar, maar ze hield de lippen stijf en de verrassing bleef tot het laatste moment bewaard - het werd een rondrit door Haspengauw in een oldtimer Volkwagen-busje mét picknick tussen de velden! Het was alleszins een unieke ervaring: geen gordels, een sterke vering, maar bovenal erg veel fun in een zeer mooie streek. Het weer was ons ook redelijk goed gezind, dus konden we zonder problemen picknicken in open lucht.


Nadien maakten we een wandeling doorheen Domein Helshoven, en hielden we ook halt aan het zwevend kerkje - officiële naam: Helsh(ea)ven - dat is gemaakt van hoogstammige kerselaars en op het hoogste punt van de streek ligt dus meteen een prachtig uitzicht geeft.


Het lijkt wel alsof elke celebrity met een eigen skincare- of make-uplijn uitkomt... niet iets waar ik meteen voor sta te springen, máár naar deze van Mariah Carey ben ik stiekem wel erg benieuwd. Ik was best fan van haar samenwerking met MAC enkele jaren geleden, dus ik wil wel zien wat ze onder haar eigen naam uitbrengt.


Mijn zeteldekentje is na jaren intensief gebruik best gehavend, maar ik vond nog geen waardige (lees: zachte én niet-pluizende én betaalbare) vervanger. Ik ging na een tip op Instagram langs bij Sostrene Grene omdat zo'n chevron print helemaal mijn ding is, maar helaas was dit een wollen dekentje van de prikkende soort. Ik ben daar vrij gevoelig aan dus ik zou me zot krabben, haha. Deze is het niet geworden, maar ik zoek verder!


Een leuke ontdekking op Instagram, de account van Lee Sangsoo, die geweldige kunstcreaties maakt in schijnbaar vloeiende bewegingen. Hij verwerkt het hele dierenrijk in zijn portfolio, maar de Siamese kat was uiteraard mijn favoriet.


Halloween mag dan geen lokale traditie zijn, het wordt meer en meer ingeburgerd. De bakker ging er alleszins volledig voor en ook de gebakjes kregen een gepaste toets. Wij gingen dan maar voor een brunch met spooky lekkers.


Dineren in een jaren '50 diner, dat kan gewoon! We gingen eten bij The Filling Station en keken onze ogen uit naar alle decoratie aan de muren. Het eten was niet spectaculair - lekker, maar niets bijzonders, maar ik zou zeker wel eens teruggaan voor het interieur.


Ik ontdekte enkele mooie nieuwigheden tijdens een event van Clarins - de foundation en de twee poeders op mijn snoet zijn nieuw in hun assortiment en so far, so good! Ik test nog even verder maar ik denk dat je hier snel een review van mag verwachten. Altijd leuk om nieuwe, goedwerkende make-up te ontdekken!


Al zag ik er ook wel eens wat minder goed uit... :D Mijn vriendin zocht een vrijwilliger voor haar special FX make-upcursus en ik ging graag mee. Ik kreeg een make-over om u tegen te zeggen, haha!


Mijn lijf begint soms te protesteren - zou dat aan de nakende 4-0 liggen? Ik keek nietsvermoedend naar links en ineens trok er iets in mijn nek en schouder. Bewegen werd lastig en pijnlijk, maar omdat ik toevallig een dagje van thuis werkte, kon ik de ganse dag een warmtedeken rond mijn nek draperen. Ik heb er toch een dikke week mee gesukkeld, intussen ben ik ervan verlost. Lang leve Flexium Gel!


Ik rond deze InstaLoves af met een kiekje van Tigra - om een of andere reden vindt ze mijn Birkenstocks erg fijn, haha. Dan ben ik ze even kwijt, maar ach... ik overleef dat wel :D

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. De Fresh-Rose lijn van Clarins ga ik zeker eens bekijken. Mooie gezellig zaakje Mooy! Spijtig van die volumemousse van Joico. Hopelijk vind je een vervanger die even goed is. Wat een super leuk verrassingsuitje. Gelukkig van het weer. Thank God! Oktober was weer goed en veel leuke nieuwe dingen uitgeprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb intussen een andere volumemousse gekocht naar aanleiding van een tip op Instagram, die lijkt het voorlopig prima te doen. Blijft wel jammer dat producten die goed werken, uit de handel worden gehaald.

   Verwijderen
 2. Een andere volumemousse van Joico of een ander merk? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb eerst eentje van een ander merk gekocht, kreeg ik als tip dus wilde ik wel eens proberen.

   Verwijderen
 3. Superleuke foto's alweer! Je badkamer ziet er geweldig uit!!! En zo een dagtripje Amsterdam staat hier ook wel nog op het lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, we zijn echt heel blij met het resultaat in de badkamer! Blijkbaar is er nu ook een Bath & Body Works én een Victoria's Secret geopend in Amsterdam, dus ik zal zelf nog eens terug moeten ;D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig