17 december 2021

Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder

Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder

Het mix-up verhaal rond dit Gucci Poudré de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder deed ik al uitgebreid uit de doeken deze shoplogvideo, maar in het kort: ik wilde in Rome graag deze bronzer kopen, maar kreeg per ongeluk het Gucci Setting Powder mee. Tijdens ons blitzbezoek aan Amsterdam greep ik mijn tweede kans!

Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder
Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder

Net als zijn poederzusje, is het Gucci Bronzing Powder een streling voor het oog. En ja, looks zijn niet alles, maar ach... wat een beauty! Je krijgt eigenlijk een identiek compact: goudkleurig metaal, verfijnde accenten, een bevredigende 'klik' als je het deksel sluit en in het geval van de bronzer afgewerkt met een aquablauwe eyecatcher. Binnenin is er een spiegeltje en onder de bronzer verschuilt zich een plat, afgerond borsteltje - waarvan de haren overigens erg kwalitatief aanvoelen, dus in case of emergency lijkt me dit nog best handig. Superdeluxe dus, tot in de puntjes!

Opnieuw is het compact gemaakt om een lang leven te leiden: het Bronzing Powder is hervulbaar, dus je kan achteraf een iets goedkopere navulling kopen en de mooie verpakking blijven gebruiken. Althans, in theorie, want ik heb de navullingen nog steeds nergens gevonden. Maar goed, met 12 gram bronzer heb ik nog best wat te gaan, dus tegen die tijd hoop ik dat de navulling op de markt is. 

Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder
Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder

Van het Gucci Bronzing Powder zijn er vijf kleuren, waarvan ik koos voor kleur 02 Light. Deze heeft geen al te warme of rode ondertoon en dat werkt op mijn teint dus perfect. Ik ben zelf wel van de bronzer, zowel om een beetje te contouren als warmte in mijn make-uplook aan te brengen - brontouring, zoals dat dan heet, een combinatie van contouring en bronzing - dus ik gebruik graag kleuren die als een twee-in-een kunnen dienen. 

Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder
Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder

En oh my, de formule stelt niet teleur! De textuur is superzacht, zijdezacht zelfs. Het is het soort poeder dat een beetje crèmig of romig aanvoelt als je hem swatcht, en daardoor heel goed blendt en hecht aan de huid. De formule is opgebouwd met soft focus microsferen en pigmenten die skin-like presteren en met karitéboter en hyaluronzuur voor een verzorgend aspect. Het poeder is ook licht bloemig geparfumeerd, voor die extra luxueuze touch. Hoewel 02 Light er misschien een beetje donker uitziet in de pan, moet je niet vrezen: er is een zekere transparantie in de formule, die maakt dat je hier rustig mee kan opbouwen tot het perfecte resultaat. Ik zie er meteen een beetje gezonder uit en dat geeft de look een mooi sunkissed effect - just the way I like it

Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil - 12 g voor € 55,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Wow! Wat een pareltje! 👌 En zoveel pluspunten! Deze is echt zo prachtig op je huid 😮 Is de kleur 02 Light ook geschikt voor een ietwat donkere huidtint? Of adviseer je om de kleur 03 te nemen. Ik wil deze met veel plezier aankopen 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hmm, 02 is zeker niet té licht, maar denk dat 03 vooral wat warmer is en 02 wat koeler. Maar diezelfde twijfel is de reden dat ik heel graag in het echt wilde swatchen. 03 staat op de site van Sephora wel als 'medium', terwijl 02 'light' is.

      Verwijderen
  2. Ach, wat een mooie bronzer (het poeder zelf én de verpakking) <3

    Ik denk dat ik laatst een vrouw op Youtube zag die dezelfde oorringen droeg die jij hier draagt op de foto's :)

    Hopelijk post je snel weer eens een opgemaakt filmpje ;)

    Byebye xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zit inderdaad ook op de verpakking te swoonen :D Het is gewoon fijn om een mooi doosje te gebruiken.
      Oh, dat zou wel kunnen, ik kocht die oorbellen in New York, dus de kans is groot dat er nog wel meer mensen met dezelfde rondlopen :D
      Empties komen eraan! In november had ik maar 4 opgemaakte producten, dus ik heb ze nu bij december gevoegd.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig