11 december 2021

Weekly vlog: decoreren voor Kerst!

In deze vlog is het bijna december, dus de doos met de kerstdecoratie werd weer van onder het stof gehaald, haha. En we spelen een heel toepasselijk (kuch) gezelschapsspel met de vrienden :-)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Is je blog verandert? �� Is wel even wennen. Wat een prachtige sjaal! Stop je regelmatig in Zonhoven? �� Altijd een fijn gevoel zo vers gewassen haren eh! Ook een mooie kleur van rozen �� Ik had 14 dagen geleden 2 boeketten rozen van Floralux in Ham meegebracht en ik heb er nog maar 2 stuks van moeten weggooien, bij dat ze in de woonkamer staan waar het warm is. Niet slecht dus �� Een nieuw schilderij van Timo in de keuken gehangen? Bij welke website had jij je Joico producten besteld? Je ooglook zag er mooi uit! �� Weet je toevallig of in het grote windlicht van de Casa een groot/klein boeket bloemen past?


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was eigenlijk wel nodig! Ik was wel gehecht aan mijn oudje, maar sommige dingen werkte niet meer helemaal goed omdat Google/Blogger aan de back-end wat dingen veranderd had de laatste jaren. Dus tijd voor wat moderners!
   Ik kom er wel regelmatig, zeker als ik richting Houthalen ga, dan ligt het netjes op de weg :-)
   Jawel, nieuw werk van Timo! Af en toe wisselt hij ze eens om.
   Ik heb besteld bij Lookfantastic.nl - het duurt wel een weekje eer het pakket bij jou is, maar de korting was netjes.
   Misschien een klein en korter boeketje? Het zijn de Eclat windlichten, de afmetingen staan op de Casa website, dus je kan eens kijken.

   Verwijderen
  2. Ik had de windlichten al eerder op het oog. Nu kon ik echt niet langer meer wachten en ben ze vandaag dan ook gaan kopen. Een klein boeket past er perfect in. Ik ben er alvast blij mee. Veel plezier ermee!

   Verwijderen
  3. Oh, fijn dat het past! Ik moet zeggen dat ze er redelijk high end uitzien, en goed geprijsd, dus ik ben blij met de windlichten.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig