2 december 2021

Weekly vlog: Dyson haarworkshop & eindelijk scones maken


Ik won een haarworkshop bij Nanja Massy, kon de Dyson hairtools daar zelf uittesten en leerde heel wat kapsels creëren! Ennn, ik maakte eindelijk zélf scones - al zeg ik het zelf, ze waren goed gelukt :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik zag op Instagram dat je vandaag naar Maasmechelen Village bent geweest. Kocht je er iets in de Cosmetics Company Store? Misschien zag je wel iets leuks van Tom Ford in het 'soldenhoekje' waarover eerder sprake, of misschien iets van een ander merk elders in de winkel? :D Rechts naast de kassa's staat ook altijd zo'n 'losse stand' en nu staat dat vol met Tom Ford spulletjes aan -30%. Zelf heb ik daar echter niets van gekocht, want alles wat ik daar mooi van vond kocht ik afgelopen jaar al ;)

  Fijne dag xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas niets gevonden in het soldenhoekje - ik had wel al een en ander en de andere kleuren waren niet mijn ding. Wél een oogschaduwpalet van Too Faced gekocht, Chocolate Bar, omdat ik daar als liefhebber van neutrale kleuren echt wel wat mee ben. Heb gezien dat het palet helaas niet meer in het vaste assortiment zit, dat zal ook de reden zijn dat het in de outlet was, maar toch goede kleurtjes!

   Verwijderen
 2. Zo leuk dat je de Dyson haardroger en tools mocht gaan uitproberen. Wat een fijne ervaring om mee te maken! Ik ben benieuwd of je tot aankoop zult overgaan. Het kapsel met de vlecht los vond ik ook heel mooi. Ook het kapsel met losse krullen. Nu weet je wat doen met je haren de komende zomer ☺️ Ik denk dat Tigra de volgende keer vlug terug de kelder uit zal zijn 🤣 Wat leuk om te doen zo ’n high tea. Volgens mij doen ze dat ook bij de Goei Goesting in Hasselt. Als ik moest eten wat jullie allemaal eten dan woog ik zeker 80 kg of zo denk ik 🤣 Geniet er nu nog maar van, want rond je 50ste is het net alsof alles, maar ook echt alles blijft plakken 🤣 En dan filmt zo ook nog al dat lekkers en wij maar kwijlen 😜

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, ik heb dan een spoiler voor je :-) Ik heb ze inderdaad gekocht voor mijn verjaardag, vond de nieuwe kleur ook te mooi! Ik wil er ook wel een review over schrijven.
   Tigra is inderdaad niet meer in de kelder gewest :D
   Oh, ik wist niet dat de Goei Goesting ook high tea deed! Misschien iets om te uit te proberen in de vakantie dan.
   Neeeeee! Ik begin het al te voelen, haha, ik ben er mij van bewust dat ik door de week wat moet opletten en eigenlijk ook terug wat meer moet sporten ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig