1 december 2021

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Longwear Liquid Concealer

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Longwear Liquid Concealer

Twee jaar geleden plaatste ik de review van de Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation - ik was supercontent van de foundation en had dik spijt dat ik niet meteen de bijpassende concealer kocht. Ewel ja, het is eindelijk zover! Meet de bijpassende concealer, met een zo mogelijk nog langere naam: Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Longwear Liquid Concealer.

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Longwear Liquid Concealer

Net als bij de foundation, is ook deze Pro Filt'r Concealer te koop in maar liefst 50 kleuren, opgedeeld in verschillende kleuren en ondertonen - en vooral: met een megagoede beschrijving, zodat je heel gericht kan zoeken. Van de foundation gebruik ik nummer 185 en ook voor de concealer blijkt dat het winnende nummer: 185 is geschikt voor een lichte tot medium teint met warmere, gele ondertonen. In vergelijking met mijn foundation is er toch een beetje meer licht verwerkt in de formule van de concealer en dat maakt ze een perfect paar.

Foundation en concealer zijn dus mooi op elkaar afgestemd, ook wat betreft de verpakking. De concealer zit in een gelijkaardige verpakking van mat glas en werkt met een sponsapplicator. Persoonlijk gebruik ik concealer zo goed als exclusief onder mijn ogen om die zone een beetje op te lichten en kan ik zo'n precieze applicator dus erg appreciëren. 

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Longwear Liquid Concealer
Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Longwear Liquid Concealer

De formule is eerder medium tot full-coverage te noemen, het heeft dus een vrij goede dekking die je kan opbouwen. Less is more, en dus plaats ik enkel wat concealer aan de binnenste ooghoek, om dan met een kwast uit te blenden over de gehele oogzone. Zelf ben ik tevreden bij het eerste laagje, omdat de dekking direct aanwezig is en mijn oogzone à la minute helder wordt. Toch voelt de textuur aangenaam en licht aan, zodat ik de concealer na het aanbrengen niet meer voel zitten. Ik heb vrij veel lijntjes op en rondom mijn ogen, dus die kan ik helaas niet helemaal wegwerken, maar ik heb niet de indruk dat deze Pro Filt'r Concealer de lijntjes verergert en naadloos overgaat in de foundation. Een beetje setting poeder erover en de concealer blijft een hele dag netjes zitten!

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Longwear Liquid Concealer - 8 ml voor € 26,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig