9 januari 2022

Empties! Opgemaakt december 2021

Opgemaakt

De empties van december (mét een paar verstekelingen van november) hadden jullie nog tegoed!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik heb de indruk dat je huid momenteel in een super goede conditie is? Heeft dat misschien te maken met de NuFace? Ik heb van Kiehl’s ook nog dat staaltje liggen vanuit de adventskalender. Moet ik toch eens gaan gebruiken. Heb je het Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum ook al eens gebruikt? Wat waren jouw bevindingen daarvan? Dat heb ik ook nog 😉 Van 16/01 t/m 17/01/2022 (vandaag!) geeft ICI Paris XL een korting van 20% op ‘alles’! Misschien het moment om eens een product van Shiseido aan te schaffen 😉 Verder nog 20% korting op Lancôme, Estee Lauder, Clarins, … t/m 31/12/2022. Bedoelde je van Shiseido misschien het Ultimune (versterkend) serum? Ik heb nog nooit iets van dat merk gebruikt, maar ik ben er zeker benieuwd naar. De Gold & Snail Eye Patches werken voor mij prima en zijn ook nog een pak goedkoper dan Patchology. De Clarins Comfort Scrub gebruik ik graag zo eens vlug tussendoor. Er kwamen weer veel en fijne producten kwamen voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die NuFace helpt zeker! Ik probeer consistent te zijn en dat loont altijd, met alle soorten skincare.
   Hmm, moet even denken, maar denk dat ik enkel het gewone Kiehl's Vitamine C serum heb gebruikt, nooit de oogserumvariant. Denk dat die laatste nog niet zo lang op de markt is?
   Dat is inderdaad hetgeen ik bedoelde van Shiseido! Ik ben daar altijd door geïntrigeerd, dus ik denk dat ik het in 2022 toch eens ga testen. Misschien niet direct, want ik heb nog een aantal andere serums te gebruiken, maar je ziet het dan wel verschijnen :-)
   Al mijn grotere potjes Patchology oogmaskers zijn nu op en ik ben zelf ook terug aan die Gold & Snail patches begonnen, die zijn inderdaad heel fijn en goed van prijs.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig