7 januari 2022

Lancôme Idôle Aura eau de parfum

Lancôme Idôle Aura eau de parfum

De meest unieke flacon in mijn collectie kreeg een uitbreiding! Na de originele Idôle eau de parfum, reviewde ik de Idôle l'Intense eau de parfum en nu is er dus Lancôme Idôle Aura, een 'eau de parfum lumineuse'.

Idôle Aura als geur staat voor een nieuw ideaal, waarbij het zelfvertrouwen en de dromen van het individu doorstromen naar het collectief - women supporting women - waarbij elke vrouw haar eigen idool wordt. Een mooie gedachte, want uiteindelijk zijn we allemaal de protagonist van ons eigen verhaal - en dan kan je maar beter je eigen inspiratie vormen. Niet toevallig werden de Idôle geuren ontwikkeld door drie vrouwelijke parfumeurs!

Lancôme Idôle Aura eau de parfum

Dat zelfvertrouwen wordt ook mooi weerspiegeld in de flacon: de twee eerdere versies van Idôle waren zodanig dun dat ze rechtop zetten bijzonder moeilijk werd. Idôle Aura heeft een stabiele basis en kan zichzelf perfect rechtopstaand houden - onverschrokken en vastberaden. Voor het overige blijft ook de flacon van Idôle Aura supersleek en modern, met een roségouden basis en een heldere luminositeit in het midden.

Lancôme Idôle Aura eau de parfum
Lancôme Idôle Aura eau de parfum

Idôle Aura is een herinterpreatie van de originele cleane en bloemige signatuur maar heeft een ziltige en frisse opener met fleur de sel, bergamot en peer. Het hart bestaat dan uit een zonnig akkoord van rozen en jasmijn, bovenop een basis van zoutige Bourbon vanille. De gelaagde geur evolueert dus van eerder fris-bloemig, naar een beetje meer romig en poederig, maar blijft in z'n geheel best clean. Ik vind de naam best passen bij deze geur - er is een lichtheid en zuiverheid in de geurnoten die voor mij een etherisch aura weerspiegelen. Net iets té clean voor mij, maar een interessante geur met een twist voor de liefhebber!

Lancôme Idôle Aura eau de parfum -  30 / 50 / 100 ml voor € 61,00 / 98,00 / 136,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig