21 maart 2022

Empties! Opgemaakt maart 2022

Opgemaakt

Een XL empties want ik prop februari en maart samen in een video, mét een aantal hele leuke producten. 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

 1. Fijne producten alweer! Die kwastenspray van Di heb ik ook; Is goed, maar enkel de geur vind ik verschrikkelijk :-D.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geur is inderdaad niet geweldig :-) Misschien moet je Cinema Secrets eens proberen. Ze hebben een transparante versie met een tropical geur, dus dat zal waarschijnlijk beter zijn!

   Verwijderen
 2. Klinkt goed :-), die ga ik eens bekijken. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey ;)

  De oogcreme van Estee Lauder is inderdaad eerder een ooggel. Ik ken geen enkel ander oogproduct met zo'n fijne textuur. Het aanbrengen ervan is echt een me-time momentje waar ik graag de tijd voor neem. Topspul <3

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, en hun andere ANR oogverzorging is ook altijd een soort gelvorm. Fris voor de ogen wel!

   Verwijderen
 4. Er zitten veel toffe producten tussen die me echt aanspreken. Ik kijk na al die jaren nog steeds uit naar je opgemaakt filmpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een goede opgemaakt-oogst :-) Fijn om te horen, ik kijk ze zelf ook graag omdat je dan echt ziet wat er is opgebruikt. Ik blijf ze dus maken!

   Verwijderen
 5. Volgens mij zijn de Advanced Night Repair Eye maskers niet te koop bij ICI Paris XL. Of vergis ik mij? Weet je toevallig of die onlangs nog in de Outlet Maasmechelen te koop waren? De Petitfée Gold & Snail Eye Patches zijn mijn meest favoriete. Na het zien van je vlog heb ik onmiddellijk het Spotlight Oral Whitening System besteld 😊 Door mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid vergat ik zelfs de Glow Recepice PHA + BHA Toner mee te bestellen 😅 Ik heb vandaag mijn NuFace mini apparaat + ultrasone gel ontvangen, maar wel nog niet gebruikt. Ik ben ontzettend benieuwd 😊 De volgende koop ik zeker de UB ultrasone gel. Wat een groot prijsverschil 👍 Spijtig dat de lipstick van Charlotte Tilbury niet meer verkrijgbaar is. En inderdaad nu ook geen Urban Decay meer te koop in België. Gelukkig heb ik er nog 2 in voorraad 😉


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, het zou kunnen, vroeger was dit wel het geval. Ik heb ze in elk geval niet zo heel lang geleden bij de outlet in MM Village gekocht!
   Heel benieuwd wat je van de NuFace gaat vinden! Vooral goed consequent toepassen, dan zie je het resultaat.
   Urban Decay ga ik wel missen! Ik had niet meer zo een rush naar de nieuwere paletjes, maar hun basics zijn en blijven nog steeds goed. Online dan maar...

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig