6 maart 2022

Weekly vlog: badkamerchats, grote kuis & Cult Beauty haul

Weekly vlog

Een catch up in de badkamer, we beginnen weer aan de jaarlijkse grote kuis (blegh - maar altijd content als het gedaan is!) en mijn Cult Beauty bestelling kwam binnen.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hoi!

  Je nieuwe blush ziet er leuk uit<3 Hij lijkt een beetje paars. Zelf kocht ik heel recent een blush van Tom Ford in de outlet. Altijd fijn om TF met korting te kunnen scoren. Ik koos voor de kleur Gratuitous en die heeft ook iets paars in zich. Het is eens wat anders ;)

  Hoe schattig dat Timo voortaan zijn eigen potje met dagcrème heeft. Mannen en beauty <3

  Als je weer eens aan het declutteren slaat in je make-uplade, wil je dat dan weer filmen? Ik vond het nu zelfs al fijn om al je make-up te zien liggen in je openstaande lade terwijl je poetste :D

  Vorige week was ik bij ICI Paris XL en de verkoopster zei me dat Urban Decay stopt met make-up te verkopen in de Benelux. Jammer, want ik keek graag naar hun spulletjes in de parfumerie. Zelf viste ik trouwens ook achter het net wat betreft het oogschaduwpaletje uit de lentecollectie van Chanel. Ik hoorde echter iemand op Youtube zeggen dat dat paletje doet denken aan Nude Dip van TF en die heb ik al. Geen erg dus ;)

  Even een vraagje! Ik kocht vorig jaar een foundationkwast en een blushkwast van TF in de Estée Lauder outlet. Nu vraag ik me af of die gemaakt zijn van echt haar of van syntetisch haar. Wat denk jij? Ik moet zeggen dat ik ook kwasten heb van Real Techniques en die voelen een stuk zachter aan dan die van TF.

  Een fijne lentedag xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij ziet er donkerder uit dan hij swatcht! In het echt is hij fris roze, denk door de combinatie van kleur en poeder in de pan.
   Ik heb ook een nieuwsbrief ontvangen van Ici Paris XL waar het nieuws van Urban Decay in stond. Jammer! Ik ben afgelopen weekend nog snel een All Nighter spray gaan kopen (met korting wel, dus dat was wel fijn).
   Ik kreeg voor dat Chanel paletje de tip dat je het ook nog kon vinden bij de Bijenkorf of bij Chanel online! Maar als het doet denken aan Nude Dip, ben ik ook wel gesteld :D
   Ik kocht een tijdje geleden een tweede foundationkwast van Tom Ford in de outlet en die zijn gemaakt van synthetisch haar. Mijn eerste kwasten zijn echt haar en dat verschil voel je wel bij applicatie. Het resultaat is daarom niet slechter met synthetisch haar, maar je ziet wel een verschil als je de twee kwasten naast elkaar legt, het is niet meer hetzelfde.

   Verwijderen
 2. Wat een geluk dat je niet meer verbrand was. Het had veel erger kunnen aflopen. De volgende keer toch maar even rustig aan doen 😉 Zo vreselijk dat altijd de gewone burger het slachtoffer is van al die politieke machtspelletjes. De armoede zal hierdoor nog meer toenemen en wie de rekening uiteindelijk zal mogen betalen is ook niets nieuws 😉 Ik had de Clarins mascara ook eerder al gezien en ik dacht meteen dat is iets voor Stamatia 😂 En hoppa! Zeker en vast ook iets voor mij. En jullie zijn ook al met de grote kuis begonnen. Top! Sterk bezig 👏 Al reactie van het parkeerbedrijf gehad? Staat dat dan vermeld op de parkeerautomaat? Nu ben ik ook wel heel erg benieuwd hoor?! Ik kijk al uit naar je nieuwe make-up look! Wat een pareltjes, OMG!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik weet het, het was erg lomp van mij! Maar het is gelukkig goed afgelopen :-)
   Haha, je hebt dus goed gedacht - ik vind het echt een fijne mascara.
   Oh echt, die grote kuis, ik ben altijd blij als het gedaan is, het resultaat is dan even genieten. We zijn er nog niet door, hebben even een pauze genomen maar nu moeten we nog de woonkamer, keuken en berging doen.
   Ik heb wel drie keer moeten mailen naar het parkeerbedrijf en volhouden, maar uiteindelijk is het wel in orde gekomen! Ik zal het eens allemaal uitleggen in de volgende weekly vlog :-D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig