7 mei 2022

Empties! Opgemaakt april 2022

Opgemaakt

Ik ben weer terug met de opgemaakte producten van april!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je 
hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Jammer genoeg hadden ze de laatste keer in Maasmechelen Village geen ANR oogpatches meer. Naar het gelaatsmasker ben ik vergeten te vragen. Als je ze nog eens zou zien, geef mij dan maar een seintje als je wil ๐Ÿ˜‰ Heb ik ook ondervonden dat je bij meer producten minder inhoud krijgt voor dezelfde prijs. De staat zal dringend geld nodig hebben zeker ๐Ÿ˜‰ De Kruidvat gummies heb ik nog niet geprobeerd, maar als ze even goed zijn als Lucovitaal, dan weet ik toch wat kiezen ๐Ÿ˜ŠLeuk dat Timo zijn lege verpakkingen ook erbij zijn ๐Ÿ‘ Van Dr. Barbara Sturm wil ik toch wel eens iets van proberen ๐Ÿ˜Š Bij de top coat gels heb je dat ook dat die zo stroperig worden. Gaat de mascara van Chanel van de troon gestoten worden door Clarins? Ik ben benieuwd … ๐Ÿ˜Š

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer! Het is altijd een verrassing wat er daar te vinden is hรจ. Misschien een volgende keer!
   Ik had toch liever mijn 50 ml gehad :-)
   Je moet de promo's in het oog houden. Kruidvat heeft vaak 1+1 gratis op Lucovitaal en dan is het wel voordeliger. Laatst heb ik dan nog wat potjes van het huismerk gekocht toen die in de promo waren.
   Barbara Sturm is tot nu toe meegevallen (toch de kleine verpakkingen die ik heb geprobeerd), dus ik snap het helemaal! Maar ik denk dat ik vooral focus op de producten in een adventkalender, want die fullsize producten van haar zijn echt wel aan de prijs, haha.
   Hmmm, van de troon stoten, denk ik niet. Ik zou die van Chanel nog eens moeten kopen om te vergelijken, haha. Ik denk wel dat het in de top drie staat nu - Chanel op 1, Clarins op 2 en Lancรดme Monsieur Big op 3.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig