12 mei 2022

Weekly vlog: opnieuw Pasen, beautyhaul & terrasprep

Weekly vlog

Twee keer Pasen op rij, omdat het kan, haha. Ik bestelde enkele nieuwe beautyproducten met een fijne korting en we maken ons terras zomerklaar!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Die flamingo! Hoe toepasselijk! Lol :D

  Toen ik de nieuwe highlighters van Charlotte Tilbury laatst zag voorbijkomen op Youtube, dacht ik nog bij mezelf dat dat een kanshebber was om in jouw make-uplade te belanden. En zo geschiedde! Soms lijk ik het aan te voelen, maar na al die jaren ken ik je make-upsmaak natuurlijk ook al wel een beetje.

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, de flamingo, dat was echt meant to be! :D
   Ik zag die CT highlighter op haar Instagram voorbijkomen en was direct verkocht. Geef mij wat glans en ik ben content, haha!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig