18 mei 2022

Weekly vlog: pakketjesperikelen & een beetje Italië

Weekly vlog

Pakketjesweek! Helaas niet zonder de nodige perikelen... En we genieten van een beetje Italië in Tongeren!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Veel plezier met je nieuwe hairtool én de highlighter van Charlotte Tilbury! Wat fijn dat de kwast je zo goed bevalt.

  Zelf kocht ik vandaag bij Ici Paris XL de giga bronzer van Chanel uit de huidige zomercollectie van Les Beiges. Verder kocht ik nog een oogschaduwpalette en een nagellakje. Ze heten allebei Bayadère en komen uit de zomercollectie van Dior.

  De groeten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb er al een paar keer gebruik van gemaakt :-)
   Oeeh, die zomercollecties van Chanel en Dior zijn ook altijd mooi hè. Veel plezier ermee!

   Verwijderen
 2. Goed om te horen dat de ergste pijn voorbij is en dat je kan auto rijden 👍 De Repher kwast heb ik direct voor mezelf besteld 😊 Wat een gedoe met je omruiling 😮 🙈 Hopelijk is het uiteindelijk toch goed gekomen 😊 Welke kleur highlighter van Charlotte Tilbury heb jij? De Romance Light of Dreamlight? De Dyson Airwrap multistyler … de heilige graal onder de haartools en de kleur is echt prachtig! Waarschijnlijk de beste aankoop van de week 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die omruiling is ein-de-lijk in orde hoor! Zelf de ophaling geregeld en intussen ook mijn geld terug. Het systeem is een pak moeilijk dan voorheen, toen kon je gewoon het papiertje aankruisen, terugsturen en dat was dat. Ik zal dus wel twee keer nadenken voor ik nog op de site bestel!
   De highlighter is de lichtste kleur, Romance Light - zeer mooi!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig