24 mei 2022

Weekly vlog: verlof, tuinwerk & gerechtjes koken

Weekly vlog

Mijn verlof neemt een vliegende start: onkruid ruimen, nieuwe plantjes in de tuin én ik test een paar nieuwe gerechtjes. 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Aaaah, wat sta je goed met een halve staart. Zéér mooi ;)

  De glans spat van je wangen... Mooie highlighter(s) droeg je hier.

  Fijne dag voor jou, Timo en... Tigra :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat altijd met kapsels die ik snel-snel doe voor tussendoor :D Die lukken goed en als ik dan echt probeer, trekt het op niets. Mijn haar besliste toen om even mee te werken, haha.
   De highlighter is van Natasha Denona, uit het Glam Face Palette! Maar die valt extra op omdat hij ligt op de crèmeblush uit hetzelfde palet, dat pakt dan precies extra goed.

   Verwijderen
 2. Haha een slimme kluns 🤣 Wat een mooie highlighter 👌 Hoe vervelend die stormbuien … Mijn vensters pas gewassen en het terras gedaan en dan kan je weer opnieuw beginnen 😭 Na 2 keren heb ik het opgegeven 😅 Welke vitamines ben je allemaal aan het nemen? Altijd leuk om even hierover meer te vertellen in een filmpje. 😉 Van welk merk is je nieuwe sportkleding? De sneakers van Vai Vai zijn ook heel erg leuk. Ideaal om te shoppen of om te wandelen. Haha, naar mensen kijken … niets leukers dan dat 😅 Toch niet zo goed afgesproken wie het karretje zou gaan halen 🤣 Peter kan jullie ook altijd vrijblijvend advies geven i.v.m. planten 😉. Hij heeft gestudeerd voor tuin- en landschapsarchitectuur en heeft al jarenlange kennis van planten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het terras probeer ik toch wat zuiver te houden. Maar inderdaad, soms is het nutteloos :D
   Hair gummies, pre/probiotica en dan collageenpoeder! Maar ik zal het nog eens uitleggen in een vlog.
   Ik heb de legging gekocht bij Lululemon!
   Oh zeg, handig dat jouw man daar iets van kent! Ik doe meestal maar wat, probeer wel een en ander op te zoeken, maar dat is ook niet altijd succesvol. Maar al doende leert men :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig